*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

SEE THROUGH

13 Ιανουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Κάποιοι όπως έχει διαρρεύσει στη πιάτσα, έβγαλαν ταρίφα για τους «γαλάζιους» και «πράσινους» υποψήφιους...!
-Από 12.000-15.0000 ευρώ για δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις.
......
*Η δική μας απάντηση....Ταρίφα για τους υποψηφίους των μικρών κομμάτων που διαθέτουν μόνο τη ψυχή και το όραμά τους να προσφέρουν.
-ΤΖΑΜΠΑ όλα!
Αρκεί να μην αποθαρρυνθούν από τα «πιράνχας»της πολιτικής και τα «παρατήσουν» με την πρώτη αποτυχία...
…...
*Το γελοίο του πράγματος; Να βλέπεις... ΣΥΡΙΖΑΙους και αριστερούς της υγιούς δημοσιογράφους, να εκλιπαρούνε υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ να τους τα... «δώσουνε» για να τους...προβάλουνε!
....
*Βρέ αχρείοι, πως είναι δυνατόν να βρίζετε ΔΗΜΟΣΙΑ τον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία ή τον Βαγγέλη Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να προσπαθείτε να «πείσετε» τους υποψηφίους βουλευτές τους ότι θα τους προβάλετε και θα τους βγάλετε... βουλευτές; Πως γίνετε; Και ποιος θα σας «πίστευε»;
.....
*Όπως έμαθα και το άλλο και «κουφάθηκα»! Ότι από γυναίκα υποψήφια βουλευτή κάποιοι ζήτησαν 12.000 ευρώ για δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις και προβολή από το site του ...ΣΥΡΙΖΑ!!!
-Στο «Κόκκινο»... Στο «Κόκκινο»!
-Αναθέστε την προεκλογική σας καμπάνια στον Αρβανίτη...! Αυτόν που αποκάλεσε «μαλ…» τον Αντώνη Σαμαρά, ως άριστο «μαλακ...» της πρώην ΕΡΤ! 
....

Πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή το Μέλος Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, διοργανώνει το ΚΚΕ το Σάββατο 17 Γενάρη 2015 στις 7 μμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ και παρακαλώ απεριόριστα τον κύριο Γιώργο Κολλάρο να απαιτήσει από τον Μιχάλη Λομβαρδέα να καλύψει την εκδήλωσή τους το....Δημοτικό Ραδιόφωνο των 250.000 ευρώ του Δημαρχόπουλου! Καθότι και η «μαλ....» Μας, έχει τα όριά της!
.....

Mαλάκης Α. Κωνσταντίνος: Ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία…
Στην κοπή της πίτας της Εμπορικής Λέσχης παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαλάκης, όπου ευχήθηκε στο Δ.Σ. και τα μέλη της Λέσχης καλή χρονιά και κάθε επιτυχία στις δράσεις τους για το 2015.
Αργότερα παρακολούθησε στο γήπεδο της Skoda Ξάνθης, στα Πηγάδια, τον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League .
Το βράδυ, συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες επισκέφθηκε τα Βαφέικα, όπου συνομίλησε για τους κατοίκους για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και για την ανάγκη σταθερότητας στη χώρα, που μόνο η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, μπορεί να εγγυηθεί στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία.
Σήμερα Τρίτη ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ θα επισκεφθεί:
Στις 10.00 την Πυροσβεστικής Υπηρεσία Ξάνθης
Στις 11.00 την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης
Στις 13.00 το Λιμενικό Σταθμό στο Πόρτο Λάγος
Στις 14.00 το Κέντρο Υγείας Αβδήρων.
.....

Μικρά
Μικρά
*Πως θα σας φαίνονταν να απευθυνόμουν στον Στογιαννίδη ή την Κλεοπάτρα του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη καλύτερα στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και να τους ζητούσε να αναλάβω την... προεκλογική τους καμπάνια; Και ειδικά μετά το «στραπάτσο» που έπαθαν οι όψιμοι «υποστηριχτές» του;
-Θα... με φτύνανε θα απαντούσατε, αλλά πρώτος θα έφτυνα εγώ τον εαυτό μου!
.....
*Γιατί το λέω αυτό; Μα γιατί η γνωστή «παρέα» των «υγιών» Συριζαίων δημοσιογράφων που καθυβρίζει συνεχώς τον Αντώνη Σαμαρά, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου, δεν τρέχει μόνο και «παρακαλάει» υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να τους...προβάλει με... αζημίωτο, αλλά ισχυρίζεται και  ότι «έκλεισε» δύο από αυτούς με ταρίφα 15.000 & 12.000 ευρώ! Ζητωωωωω!
-Και στους μεν αλλά και στους δε....

………………..

Ποιόν θα έχει «εκ δεξιών» δίπλα του;
Περιοδεία Τσίπρα την Τρίτη σε Καβάλα, Δράμα και Κομοτηνή
Περιοδεία στην Καβάλα, τη Δράμα και την Κομοτηνή πραγματοποιεί από σήμερα Τρίτη 13 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:
11:15 - Καβάλα: Συνάντηση με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Νομού Καβάλας και εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζομένων στις Ιχθυόσκαλες: Εκλογικό Κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Πλατεία Καπνεργάτη.
13:15 - Δράμα: Περιοδεία στην αγορά της Δράμας.
18:30 - Κομοτηνή: Κεντρική Ομιλία Μέγαρο Μουσικής (Μελίνας Μερκούρη).
(Σ.Σ. Ερώτημα πολιτών. Κύριε Τσίπρα, αυτήν την φορά θα έχεις εκ...δεξιών σας τον... ανεξάρτητο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη; Ή θα προτιμήσεις τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τον Μορφίδη με τον Γιουσούφ;).
....

Τα φλουριά στον Μιχάλη Λομβαρδέα και στον «Ακρίτα»
Χθες στις 1 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, για την έγκριση πρακτικού διαπαραταξιακής επιτροπής για την κατανομή των χώρων υπαίθριας διαφήμισης για την προεκλογική προβολή των υποψήφιων κομμάτων για τις Εθνικές  εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 . Το θέμα πέρασε ομόφωνα.

Σημειώνω ότι στην χθεσινή συνεδρίαση κόπηκε και η βασιλόπιτα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και το φλουρί κέρδισε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λομβαρδέας.
Ενώ το φλουρί των ΜΜΕ κέρδισε η εφημερίδα ΑΚΡΙΤΑΣ. Και του χρόνου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »