*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

13 Ιανουαρίου


*Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή το πρωί έγινε η ετήσια κοπής της βασιλόκλουρας, στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης. Πρόκειται για Σαρακατσάνικα έθιμα δωδεκαημέρου, δρώμενο μπουκβάλα, αρνιά, κατσίκια και παρουσίαση Σαρακατσάνικων χορών από όλη την Ελλάδα και την Βουλγαρία.
……

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και εκπρόσωποι των Συλλόγων Σαρακατσάνων, ενώ το Φ. Αμοιρίδης γέμισε με χορευτικά συγκροτήματα.
……

*Φυσικά, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης «ο Λεπενιώτης», Γιώργο Μπίκο, ο οποίος ήταν άψογος στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης που είχε πανελλαδικό χαρακτήρα!
……

*Στην εκδήλωση που προηγήθηκε το Σάββατο στο Κέντρο διασκέδασης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», είδα τον νεαρό Ξανθιώτη τραγουδιστή, Γιώργο Καρυπίδη με τον κολλητό (Σαρακατσάνο) του Βασίλη Ζάρρα, να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να χαιρετούν τους αναγνώστες του «ΜΑΧΗΤΗ» πίνοντας κρασί στην υγειά τους.
……

*Αλλάζω θέμα και πάω στο γήπεδο των Πηγαδίων, όπου εκεί είδα την Κυριακή το βράδυ τον γνωστό Ξανθιώτη επιχειρηματία, Κώστα Παπαβραμίδη, να παρακολουθεί τον αγώνα της SKODA Ξάνθη με τον Ολυμπιακό (1-3), παρέα με τον βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό από τις κερκίδες του γηπέδου.
……

*Αυτή κι αν είναι φωτογραφία για τη στήλη μου!
Ο γνωστός φωτορεπόρτερ αλλά και DJ, Τόρης Παπαδήμας, δεν έχασε την ευκαιρία την Κυριακή το βράδυ να φωτογραφηθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, Γιάννη Παπαδημητρίου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα!
……

*Στο γήπεδο των Πηγαδίων την Κυριακή το βράδυ είδα και τον Δήμαρχο Τοπείρου, Θωμά Μίχογλου, να παρακολουθεί με αγωνία τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, της SKODA Ξάνθη, μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιο Μωραϊτη.
……

*Παρέα με τον ανεψιό του Αποστόλη Μαλουσάρη, παρακολούθησε τον αγώνα της SKODA Ξάνθη με τον Ολυμπιακό, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αβδήρων και επικεφαλής της «Δημοκρίτειας Κίνησης», Κώστας Αντωνιάδης, εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα.
……

*Και κλείνω τη στήλη μου σήμερα με την κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού Συλλόγου Ολβίου, την Κυριακή το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, όπου εκεί βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Σαλτούρος,
ο οποίος παρακολούθησε την εκδήλωση με τον Δήμαρχο Τοπείρου, Θωμά Μίχογλου και τον Θανάση Λουκμακιά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »