*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Να αλλάξει ηγεσία η ΝΔ, θέλει η πλειοψηφία

31 Ιανουαρίου


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ
 

Ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός μιλώντας στα Παραπολιτικά, του Σαββάτου, ζήτησε επιστροφή της ΝΔ και πάλι στον μεσαίο χώρο, τονίζοντας τα παρακάτω: «Πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια της ήττας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ευθύνες. Η επικοινωνιακή καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας έπρεπε να έχει εστιάσει σε όσα κάναμε εμείς και όχι στον φόβο. Πρέπει να αποσαφηνίσουμε το ιδεολογικό στίγμα και να απευθυνθούμε ξανά στον μεσαίο χώρο»
......
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Να αλλάξει ηγεσία η ΝΔ, θέλει η πλειοψηφία
 
Στην κατεύθυνση αλλαγής ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία δείχνουν τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis, που δημοσιεύονται στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.
Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να συνεχίσει να ηγείται της Νέας Δημοκρατίας, οι απαντήσεις των πολιτών, σύμφωνα με την πολιτική χωροθέτησή τους, έχουν ως εξής:
Δεξιοί: 60% όχι, 35% ναι.
Κεντροδεξιοί: 45% όχι, 44% ναι.
Κεντρώοι: 57% όχι, 32% ναι.
Και στις τρεις κατηγορίες πολιτών-ψηφοφόρων δηλαδή, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της απομάκρυνσης του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και της ανάδειξης καινούριου αρχηγού στη γαλάζια Παράταξη.
......
Χειροπέδες σε 13χρονο που έκλεψε μοτοποδήλατο στη Ξάνθη την ώρα που το...έσπρωχνε!
Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 13χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν, στην πόλη της Ξάνθης, τον 13χρονο μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη να σπρώχνουν με τα χέρια ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα.
Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο δράστες εγκατέλειψαν το δίκυκλο και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα εκδόθηκαν αναζητήσεις από τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 13χρονο.
Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
…..
Συνελήφθηκε 26χρονος με λαθραίο καπνό και τσιγάρα στη Δράμα
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι κατείχε στην οικία του 28 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 1.400 γραμμαρίων και 90 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω συσκευασίες καπνού και τα πακέτα τσιγάρων.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνιακού κώδικα και του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
....
16χρονος που το είχε σκάσει απο το αναμορφωτήριο, διέρρηξε σπίτι στην Καβάλα και έκλεψε χρυσαφικό! 
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, την Πέμπτη (29-1-2015) το πρωί, στην Καβάλα.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 16χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, το πρωί της 29-1-2015, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα χρυσαφικά.
Σημειώνεται ότι ο 16χρονος, την 29-10-2014, διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές και έκτοτε αναζητείται.  
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »