*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH

31 Δεκεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Σώθηκε η Νέα Δημοκρατία τώρα που επιστρατεύτηκαν και οι Γ. Παυλίδης και Μ. Αμοιρίδης στον προεκλογικό της αγώνα.
Εκ δεξιών του Τσίπρα πριν λίγες μέρες στην Αλεξανδρούπολη (και χαμογελαστός την ώρα που έβριζε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό…) αλλά από χθες… μπροστάρης στον αγώνα!
……
*Τώρα ποιόν ή ποιους μπορεί να «πείσει» ο Περιφερειάρχης και ειδικά στη Ξάνθη που το κλίμα είναι τόσο βαρύ για τον ίδιο…
Θα μας  το πει ο ίδιος φαντάζομαι κάποια στιγμή.
Γιατί προς στιγμή το προσφιλές του χόμπι είναι μάλλον πως θα… «πολεμήσει» καλύτερα και περισσότερο τον «Μαχητή»…
……
*Το να θέλει η ομάδα του Άρη Αβάτου να ανέβει στην Γ΄ Εθνική είναι απολύτως κατανοητό και καλά κάνουν κι έχουν τόσο φανατικό «οπαδό» τους πλην του Σπυριδόπουλου και του Γκιρτζίκη και τον αρχιδιαιτητή κ. Ντάκο…
-Αυτό που αδικεί και την ίδια όμως την ομάδα, είναι τα «παλαμάκια»του αρχιδιαιτητή για τους παίχτες!
-Τι ακριβώς θέλει δηλαδή να μας πει ο κύριος Ντάκος. Ότι χρειάζεται ο Άρης Αβάτου τα… δικά του παλαμάκια για να συνεχίζει να πρωτεύει; Μήπως χωρίς να το θέλει αδικεί την ομάδα του Κοτόπουλου που τα δίνει ο άνθρωπος όλα για να ανέβει στην Γ΄ Κατηγορία; Μήπως;
……
*Αλλά κι ο Νίκος Σπυριδόπουλος… Μέχρι χθες κατά του Γκιρτζίκη και τώρα… δεξί του χέρι μαζί με τον Τσιπίδη!
….

Στις 25/02/2015 ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Για τις 25 Φεβρουαρίου 2015, ορίστηκε η δίκη του κατηγορούμενου για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", πρώην Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.Η ημερομηνία έναρξης της δίκης ορίστηκε από τον Πρόεδρο του Ειδικού Δικαστηρίου, Νικόλαο Πάσσο. 
….

Ντ. Μπακογιάννη: Η Ν.Δ. θα κερδίσει στις εκλογές
 «Η αντιπολίτευση σήμερα εξεβίασε εκλογές κόντρα στην θέληση του ελληνικού λαού» δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ν.Δ. θα βγει κερδισμένη από την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Ειδικότερα η κα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την ψηφοφορία για τη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εκτίμησε ότι οι εκλογές αυτές θα διεξαχθούν στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την οικονομία της χώρας.
Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λάθος να πιστεύει ότι με βάση τις δημοσκοπήσεις έχει ένα προβάδισμα σε αυτές τις εκλογές.
«Η Νέα Δημοκρατία, θα απευθυνθεί σε όλες τις δυνάμεις της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης. Θα απευθυνθεί στις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου που θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Και θα τις κερδίσει αυτές τις εκλογές» κατέληξε η κα Μπακογιάννη.
……

Δείτε τι θα συμβεί από την Πρωτοχρονιά με τις χρεώσεις στα κινητά μας
Νέες μειωμένες χρεώσεις στα τέλη τερματισμού τηλεφωνικών κλήσεων θα ισχύσουν από τη νέα χρονιά, τόσο προς σταθερά όσο και προς κινητά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Με βάση τις τιμές που ανακοίνωσαν η Cosmote, η Vodafone και η Wind, τα τέλη τερματισμού για τις κλήσεις στα δίκτυα κινητής από την 1η Ιανουαρίου διαμορφώνονται από 1,189 σε 1,103 cents ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτo. Επιπρόσθετα, ΟΤΕ και Wind έκαναν γνωστό ότι από την ίδια ημερομηνία και μετά θα σημειωθεί μείωση και στις κλήσεις προς τα σταθερά δίκτυα των εταιρειών, καθώς το σχετικό τέλος τερματισμού θα μειωθεί σε 0,0695 cents ανά λεπτό από τα 0,0735 cents που ισχύει μέχρι και το τέλος του χρόνου. Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. 
…..

Στις 3 και 4 Ιανουαρίου οι αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και την επομένη, Κυριακή 4 Ιανουαρίου, το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος, για να αποφασίσει την εκλογική τακτική και πιο συγκεκριμένα το αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιθυμεί ο Φώτης Κουβέλης και η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ.
Η απόφαση ελήφθη στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που έληξε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ.
Ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενημέρωσε για τη νέα συνάντηση που είχε με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, σχετικά με την προώθηση της συνεργασίας των δυο κομμάτων, για την οποία στη συνεδρίαση εκφράστηκε και πάλι ισχυρή διαφωνία από αρκετά στελέχη της μειοψηφίας και αναμένεται να θέσουν ανοικτά «κόκκινες γραμμές» για συμφωνία με την Κουμουνδούρου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
…….
     
Νέα, σύγχρονη ιστοσελίδα από τη ΝΔ ενόψει εκλογών, με τον Σαμαρά στο επίκεντρο
Τη διαδικτυακή της εικόνα… φρέσκαρε η Νέα Δημοκρατία, καθώς από χθες είναι στον αέρα το καινούριο site του κόμματος, περισσότερο σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη.
Στη Συγγρού δίνουν μεγάλη έμφαση στο διαδίκτυο και τα social media, με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο να έχει το γενικό πρόσταγμα, καθώς είναι εδραιωμένη η πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ορθώσει αναχώματα στη θυελλώδη παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στον συγκεκριμένο χώρο.

“Είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ασφαλή πορεία της χώρας”, είναι τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά, που φιλοξενούν τη μεγάλη φωτογραφία του Πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου, η οποία και κυριαρχεί στη σελίδα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »