*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

31 Δεκεμβρίου


«Θα δώσουμε τη μάχη των εκλογών με στόχο να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό και τις ανέξοδες υποσχέσεις που απειλούν να τινάξουν στον αέρα κάθε προσπάθεια που έγινε έως τώρα και να κρατήσουμε την Ελλάδα στο δρόμο της εξόδου από την κρίση».
(Από τη γραπτή δήλωση του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού)
-Άνοιξε πρώτος τον προεκλογικό χορό (όπως πάντα...)
………………

«ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ, ΣΩΣΤΟ, ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ...;».
(Ο μεγαλομέτοχος του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής στο face book)
-Παλαμάκια παλαμάκια... ζήτω τα... πρωταθλητάκια!

Σεμνά & ταπεινά
*Είδηση; Όχι φυσικά....αφού έπρεπε να «γκαζώσουμε» για να θυμηθεί ότι πλην της Ν.Δ. στη Ξάνθη τα ΟΦΕΙΛΕΙ όλα! Κι όχι φυσικά στο απαράμιλλο...εγώ του!
Διαβάστε λοιπόν παρακάτω:
«Σήμερα 31-12-2014 και ώρα 10:30 ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη θα ακούσουν τα κάλαντα από την μπάντα του Δ' ΣΣ, στο Διοικητήριο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης»
-Άντε και καλό... Πάσχα!
.......
*Όταν ένας άνθρωπος που υποτίθεται κάποτε ήταν «φίλος» σου και κάθε μέρα τον είχες στο γραφείο σου να αγωνιστεί για σένα, είναι τόσο υποκριτής ώστε εσύ να του αντιπαραθέτεις τα γεγονότα κι αυτός να σου λέει...κάνεις σενάρια!
-Ε, απλά.... Λες, άσε τις «σκιές» να τρέχουν πίσω από τα πάθη και τα «γονίδιά» τους... Κι όποιος αντέξει...
......
*Κι η διόρθωση. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Αμοιρίδη στις Θεσσαλονίκες, στις εκθέσεις και στους γύρω Νομούς, δεν το θέλει ο ίδιος....
-Αλλά ο... οδηγός του που για το σκοπό αυτό το ζήτησε μάλιστα και κατευθείαν από τον Περιφερειάρχη!!
(Σ.Σ. Για δες τελικά τι θέμα κι αντίθαμα που γίνεται στο κόσμο...).

……………

Τα κάλαντα του Δημαρχόπουλου και ο... συντάκτης του κύριος Τηλέμαχος!
*Υποτίθεται ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο είναι... ανεξάρτητο και αντικειμενικό κι όχι φυσικά ραδιόφωνο του εκάστοτε Δημάρχου... Υποτίθεται! Γι’ αυτό άλλωστε και...ομόφωνοι Κολάροι, Βασιλούληδες κλπ ψηφίζουν ομόφωνα και τους προϋπολογισμούς τους!
....
*Να ωστόσο που και στο θέμα αυτό κάναμε λάθος, αφού τα δελτία τύπου του Δημάρχου τα συντάσσει πλέον ο υψηλόμισθος διευθυντής του δημοτικού Ραδιοφώνου Τηλέμαχος Αρναούτογλου (σ.σ. στις δημοτικές εκλογές στήριζε δυνατά Δημήτρη Μπένη, αλλά το βράδυ της Κυριακής εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο του Μπάμπη...μετά δηλαδή την εκλογή του!!), ο οποίος με λεφτά των δημοτών, κάνει λεζάντα τον Δήμαρχο Πρότυπο, δημοσιεύοντας το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ξάνθης, όπως είχε διαμηνύσει, θα είναι από νωρίς το πρωί στη Σταυρούπολη για να ακούσει τα κάλαντα και μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις του καιρού και με τη βοήθεια των παιδιών της Σταυρούπολης θα "κάνει και Χιονάνθρωπο" μαζί τους στην πλατεία της Σταυρούπολης, απολαμβάνοντας, όπως πάντα,  τον αυθορμητισμό και την ευγενική απλότητά της παιδικής ψυχής.
Ο Αντ αυτού,  Γιώργος Παπασταματίου θα ακούει τα κάλαντα στο Δημαρχείο στην  Ξάνθη, υποδεχόμενος θερμά όσους του "χτυπούν" την πόρτα....»
Δεδομένο είναι ότι θα πραγματοποιούνται συνδέσεις με τη ζωντανή εκπομπή του Δημοτικού ραδιοφώνου, για να ακούμε όλοι τα κάλαντα τόσο από  το "Δημαρχείο" της Σταυρούπολης όσο και από  της Ξάνθης, ενώ συγχρόνως θα μεταδίδουμε ζωντανά τα κάλαντα που θα ακούμε στον 5ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης στους ραδιοθαλάμους του Ραδιοφώνου των Πολιτών.
Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου»
-Ωιμέ δημοτικά ραδιοφωνικά μεγαλεία χωρίς να έχουν καταθέσει στα αρμόδια Υπουργεία μελέτη βιωσιμότητας! Μόνο που τα πληρώνουν οι δημότες (πάνω από 200 χιλ. ευρώ) κι όχι από την τσέπη τους φυσικά!
…………

Υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. ο Κώστας Μαλάκης
Με τον Κώστα Μαλάκη (κυρίως εντός των ποινικών δικαστηρίων...), μας συνδέουν πολλοί και ισχυροί αγώνες, στα πολύ δύσκολα χρόνια της ζωής μου, αν και τώρα δεν είναι και εύκολα...
Δικηγόρος αγωνιστής και μαχητής, άνθρωπος με ανιδιοτέλεια και οράματα για τον τόπο, σίγουρα με την παρουσία του δυναμώνει το ανανεωμένο και δυνατό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Καλή επιτυχία λοιπόν, δύναμη και κουράγιο στις επικείμενες πρόωρες εκλογές. Έχει μάθει και να αγωνίζεται, αλλά και να νικάει....


“Νέα”: Υποψήφιος για Πρόεδρος μετά τις εκλογές ο Αβραμόπουλος;

Στην εκτίμηση ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τίθεται από τώρα “στη διάθεση των γεγονότων”, ώστε μετά τις εκλογές να διεκδικήσει την ανάδειξή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, κάνουν τα “Νέα”.
Μέσω της έγκυρης στήλης “Μικροπολιτικός”, η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη διαβάζει με τον δικό της τρόπο τη δήλωση - παρέμβαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αμέσως μετά την αποτυχία της προεδρικής εκλογής στη Βουλή, και στέκεται στον συναινετικό χαρακτήρα που τη διέκρινε.

Οι αναφορές των “Νέων” έρχονται σε συνέχεια δημοσιευμάτων που με… επιμονή εμφανίζονται στα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, περί του ενδεχομένου να επιλεγεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από τον Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει ένα θεσμικό αντίβαρο από την πλευρά της Κεντροδεξιάς.
-Είδες τελικά τι μεγάλο προσόν είναι να είσαι ο κύριος...»τίποτα» και να σε επιλέγει και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »