*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Δεκεμβρίου

ΜΠΟΡΟΥΜΕ Να «πατήσουμε» και τον Παναθηναϊκό!

18 Δεκεμβρίου


Όλοι σήμερα στο γήπεδο (19.30) στο πλευρό της ομάδας μας που ξανά προς ΕΥΡΩΠΗ τραβά

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ στους φιλάθλους της Ξάνθης για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας που αν συνεχίσει έτσι, η έξοδός της στην ΕΥΡΩΠΗ είναι ζήτημα χρόνου....
Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο (ακόμη και στις ήττες της, κατά γενική ομολογία έπαιξε καλή μπάλα αλλά είχε αφλογιστία στην επίθεση..) και με τις νέες μεταγραφικές προσθήκες, γίνεται ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ και στον πάγκο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σήμερα στις 19.30 η Skoda Ξάνθη αντιμετωπίζει σε ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό και η παρουσία των φιλάθλων θα πρέπει να είναι καταλυτική και δυναμική στις εξέδρες, αφού θα έρθουν και πολλοί βάζελοι από τους γειτονικούς για το σημερινό παιχνίδι.
Φίλαθλοι της Ξάνθης, όλοι στο πλευρό της ομάδας μας, γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να «πατήσουμε» και τον Παναθηναϊκό!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» (19:30).
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γουάλας που αντιμετώπισε πρόβλημα στην σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά η 18άδα: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Μπαρέττας, Ρούντι, Καπετάνος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »