*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

29 Νοεμβρίου


*Τρελά ερωτευμένος είναι αυτές τις μέρες ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, με τον νέο του αμόρε από τη Θεσσαλονίκη της Σοφία και όπου βρεθεί και όπου σταθεί το… διατυμπανίζει!
-Από τη στιγμή που έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχουν ανεβεί στα ύψη οι… «μετοχές» του αλλά αυτή την περίοδο τη Σοφία του δεν την αλλάζει με τίποτα!
-Αυτό έλεγε και χθες στο τηλέφωνο στην «φίλη» του τη Χριστίνα.
Καιρός είναι Μπάμπη να ρίξεις κι εσύ καμία… χυλόπιτα και όχι μόνο να τρώς στο «LOLA»!
……

*Συνεχίζω με κάτι εντελώς διαφορετικό!
Αυτό κι αν δεν είναι είδηση. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και 31 επώνυμοι (Ψυχούλη, Σεφερλής κ.α.) φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το περιοδικό "ADORE" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", συμμετέχοντας στην ετήσια καθιερωμένη καμπάνια του κατά του AIDS με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε χθες το thestival.gr.
Όλες οι γυμνές φωτογραφίες θα διατεθούν προς πώληση σε ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, στην Αποθήκη Γ' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την ενίσχυση ΜΚΟ, οι οποίες στέκονται στο πλευρό όσων έχουν προσβληθεί από τον ιό.
……

*«Πόρτα έφαγαν» χθες υποψήφιοι φίλοι του γνωστού παπαράτσι της Ξάνθης, Κυριάκου Κεσίσογλου, που του έκαναν αίτημα στο Face book, αφού απέρριψε τα αιτήματά τους γράφοντας μάλιστα και το ακόλουθο κείμενο:
«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΞΑΝΘΗ. 2014. Συγνώμη αν δεν δέχομαι αιτήματα ΣΑΣ. Αλλά προσπαθώ να το κρατήσω προσωπικό αυτό το προφίλ , γι’ αυτό και κάποιους-ΕΣ τους διαγράφω ΚΑΙ, δεν έχω κάτι με κανέναν , απλά θεωρώ πως όταν δεν επικοινωνώ με κάποιον μέσω του facebook δεν υπάρχει και λόγος να είμαστε και φίλοι».
……

*Τη γνωστή τραγουδίστρια από παλιές εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα στην Ξάνθη, Βιβή Μαστραλέξη, φέρνει σήμερα για ένα μοναδικό live το «CITY».
Η τραγουδίστρια με τη σούπερ φωνή και την φανταστική σκηνική παρουσία θα σας περιμένει να τραγουδήσετε και να χορέψετε παρέα!
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό! Ρεζερβέ: 6937180069.
……

*Ένα όμορφο αφιέρωμα στον νεαρό Ξανθιώτη τραγουδιστή, δημοσίευσε πρόσφατα το μουσικό site «newsmusic.gr» παρουσιάζοντας ένα σύντομο βιογραφικό του αλλά και δυο video με τον Άκη εν δράση, αναφέροντας τα εξής:

«Ο Άκης Mακρiδης είναι μια γνήσια λαϊκή φωνή, ένας τέλειος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές μας και να μας μαγέψει με την καταπληκτική φωνή του. Τα σπάει στη πίστα και μας ξεσηκώνει… Ο Άκης Μακρίδης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα σε μαγαζιά της επαρχίας, έχει δώσει συνεντεύξεις σε γνωστά περιοδικά της επαρχίας…Ο ΓΝΩΣΤΌ Σ ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ από μικρή ηλικία ήτανε το όνειρο του να γίνει κάτι μεγάλο και κάτι δυνατό έτσι μπήκε στης καρδιές τον ανθρώπων και κατέκτησε το κοινό με τον τρόπο του και την παρουσία του έτσι σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Μακρίδης προσπαθεί να κάνει μεγαλύτερα βήματα όπως και ο ιδίως μας ανέφερε (πάλεψε για να κερδίσεις )…».
Μπράβο Άκη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »