*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

28 Νοεμβρίου


*Νέο αμόρε για τον Χαράλαμπο Κυρκούση;;;
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92,1, πάντως με ενημέρωσε χθες ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας διότι είναι ερωτευμένος με αιθέρια ύπαρξη από τη Θεσσαλονίκη εν ονόματι Σοφία!
……

*Καιρό είχα να δω τον φίλο μου DJ Αργύρη Κατσίκα, και όπως έμαθα την άλλη Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου θα παίξει Ελληνική μουσική στο πάρτι που διοργανώνει το cafe-bar «Revolution» στο Νέο Ζυγό Ξάνθης.
……

*Από την άλλη, σήμερα Παρασκευή ο άλλος super DJ Τόρης Παπαδήμας θα παίξει Μουσική στην Ελληνική βραδιά που διοργανώνει το cafe-bar «DA VINCI» στην οδό Ύδρας στην Ξάνθη απέναντι από την Πυροσβεστική.
-Άλλο ένα βράδυ Παρασκευής, αναμένεται να γίνει χαμός στο «DA VINCI»
……

*Ένα όμορφο Σαββατόβραδο διοργανώνει αύριο ο Ερσίν στο cafe-bar «VOX» στην οδό Ύδρας με RnB μουσική με δικά σας αγαπημένα τραγούδια.
……

*Αύριο Σάββατο η ομάδα «WINTER WAVE» σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό πάρτι στο «LOLA» σε μια βραδιά με πολύ  «DAVA DURI» χορεύοντας σε ελληνικούς ρυθμούς... Κάντε κράτηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  στο τηλ. 6985771686  και μπείτε στην κλήρωση για μια φιάλη BELVEDERE vodka!
……

*Σε Live της Χρυσούπολης πέτυχα τον γνωστό παπαράτσι της Ξάνθης Κυριάκο Κεσίσογλου ο οποίος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την εκρηκτική τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη και ένα άλλο αστέρι της Χρυσούπολης.
……

*Σήμερα Παρασκευή το Νο 1 Ελληνάδικο της Ξάνθης το «ΚΥΤΤΑΡΟ», διοργανώνει βραδιά ορκωμοσίας για τους τελειόφοιτους φοιτητές της πόλης μας με ένα URSUS πάρτι όπου θα κληρώσει και δυο φιάλες URSUS!
Ο DJ Κώστας Σπυριάδης θα βάλει τα δυνατά του για να διασκεδάσει όλους, φοιτητές και μη!
Να μη λείψει κανείς!
……

*Ειλικρινά έχω πάθει πλάκα με τον νεαρό Ξανθιώτη τραγουδιστή Άκη Μακρίδη, ο οποίος ενώ αναμένονταν να πάει επίστρατος σε στρατιωτική άσκηση, τον είδα να φωτογραφίζεται με τον φίλο του τον Άρη στο club «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ» της Αθήνας.
-Μήπως ο άλλος κολλητός του ο Χαράλαμπος Κυρκούσης λόγω του έρωτά του με την Θεσσαλονικιά δεν κατάλαβε τι του έλεγε και μου μετέφερε λάθος πληροφορίες;;;
……

*Το κρύο -κρύο χθες και η selfie-selfie στο Face book για την λαμπερή τηλεπαρουσιάστρια του XANTHI Channel Μαρία Παπαδοπούλου, με τον σκύλο της τον Μαρτσέλο
να αυτο-θαυμάζεται στον καθρέφτη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »