*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Νοεμβρίου

Στοίχισε 60.000 ευρώ! «Πεταμένο» στα… αζήτητα το καλαθοφόρο του Δήμου Αβδήρων!

20 Νοεμβρίου


Ένας Εισαγγελέας;
«Ανακαλύψαμε» το καλαθοφόρο  του Δήμου Αβδήρων στον όρχο μεταξύ Αυξέντιου και Γενισέας (εκεί που βρίσκονται όλα τα αυτοκίνητα του Δήμου)!
Κι όμως… το «ανακαλύψαμε» κι ας είναι καλά δημότες Αβδήρων που το «εντόπισαν» μας πήραν τηλέφωνο και ιδού…η φωτογραφία που μιλάει μόνη της!
«Ανακαλύψαμε» λοιπόν το υποτιθέμενο καλαθοφόρο του Δήμου Αβδήρων (σαν καλαθοφόρο αγοράστηκε…), «μεταγραφή» από τον πρώην Δήμο Σελέρου-κόστους 60.000 ευρώ) στον όρχο μεταξύ Αυξέντιου και Γενισέας, εκεί δηλαδή που βρίσκονται όλα τα αυτοκίνητα του Δήμου, κυριολεκτικά στα… ΑΖΗΤΗΤΑ!
Προσέξτε τώρα τις λεπτομέρειες. Το αυτοκίνητο αυτό αφού αγοράστηκε από τον πρώην Δήμο Σελέρου για τις ανάγκες του σύμφωνα με την μελέτη σαν… καλαθοφόρο!!!
Ωστόσο δεν  μπόρεσε ο Δήμος στη συνέχεια να βγάλει πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας, διότι όπως μας είπε η «πηγή» μας, άλλα έλεγε η προκήρυξη αγοράς και… άλλο αυτοκίνητο αγοράστηκε!
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το γραφείο συγκοινωνιών δεν έδωσε τελικά πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο όχημα, κρίνοντας ότι δεν… πρόκειται για καλαθοφόρο αλλά για… γερανάκι με γάντζο, ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον χειριστή του μηχανήματος και τους εργαζόμενους!! Δηλαδή δεν έχει καλάθι σύμφωνα με τις προδιαγραφές για να τοποθετεί ή ν’ αλλάζει τις λάμπες στον Δήμο και τους οικισμούς του!!!
Τώρα πως υπέγραψε η αρμόδια Επιτροπή του πρώην Δήμου Σελέρου την παραλαβή του εν λόγω μηχανήματος, είναι κάτι που θα πρέπει να το πουν οι ίδιοι στον Εισαγγελέα Ξάνθης όταν τους καλέσει, διότι μιλάμε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος…

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε, ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ και το «ανακαλύψαμε» εμείς  στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα με τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε!!!
(Σ.Σ. Φυσικά και με Δήμαρχο Αβδήρων τον Βασίλη Τσολακίδη επί 4 χρόνια δεν έγινε τίποτα για το συγκεκριμένο «γερανάκι» που απλά… «σαπίζει» ακόμη και τώρα στα αζήτητα! Ένα ακόμη από τα «θαύματα» των… αυτοδιοικούντων που δεν γνώριζαν ούτε τι αγόραζαν!!! Απίστευτο αλλά δυστυχώς αληθινό…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »