*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

ΟΦΗ-SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΤΥΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

30 Οκτωβρίου

Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχανε τις ευκαιρίες και είχε το δοκάρι στο 93' , ο ΟΦΗ έβαλε το γκολ!
Ο ΟΦΗ χάρη σε γκολ του Τζορτζ στο 84ο λεπτό, επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο "Γεντί Κουλέ" και έφτασε τους τέσσερις πόντους, έναν περισσότερο από την Skoda Ξάνθη. Δοκάρι η ομάδα μας στο 93' με τον Λουσέρο.
TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζορτζ στο 84ο λεπτό (έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Μερεμπασβίλι), το οποίο έφτανε και περίσσευε για να έρθει το τρίποντο και να βρεθεί στην κορυφή με τέσσερις πόντους, όσους έχει και η Ζάκυνθος, εφόσον βέβαια κατακυρωθεί η νίκη στα χαρτιά με τη Νίκη Βόλου.
Η Skoda Ξάνθη, που είχε νικήσει στην πρεμιέρα και ήθελε  τουλάχιστον να μην χάσουν, ώστε να μην βρεθούν εκτός δυάδας, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες γι γκολ κι ένα δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Λουσέρο.
Πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν και στην φάση του 58ου λεπτού, όταν ο Ρενάν έχασε σίγουρο γκολ μπροστά στον πεσμένο Λόρια, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, όπου η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ η SKODA Ξάνθη την Ζάκυνθο, όταν και έχει την ευκαιρία με μια νίκη να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΟΦΗ: Λόρια 8, Αντελέγιε 5, Μονιάκης 5, Σίσιτς 6 (61' Μερεμπασβίλι 8) , Κουτσιανικούλης 6, Κάλαϊτζιτς 5, Λαμπρόπουλος 6 (85' Μπανούσης), Μεϊτέ 6, Στάθης 5, Απόνιο 5, Φερούζ 5 (46' Τζορτζ 7).
SKODA Ξάνθη: Ζαρόπουλος 4, Μπέρτος 6, Σολτάνι 5, Κάρλος Ρούντι 6 (70΄Κλέιτον 5), Παπαστεριάνος 5, Φλίσκας 4, Κομεσίδης 4, Γούτας 4, Λισγάρας 6, Ρενάν 5 (67' Λουσέρο 6), Ράνος 6 (82' Καπετάνος).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Νίκη Βόλου – Ζάκυνθος (Αναβολή)
ΟΦΗ – Ξάνθη 1-0 (84’ Τζορτζ)
 Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
1. ΟΦΗ 4
2. Ξάνθη 3
3. Ζάκυνθος 1*
4. Νίκη Βόλου 0 *
*Ο αθλητικός δικαστής θα πάρει την οριστική απόφαση.
 Η 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
7 Ιανουαρίου 2015: Νίκη Βόλου – ΟΦΗ
7 Ιανουαρίου 2015: Ξάνθη - Ζάκυνθος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »