*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

24 Οκτωβρίου


*Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της, με τη μεγάλη μουσική συναυλία με τίτλο: «Όταν συναντιούνται οι φίλοι», την Τετάρτη το βράδυ η 1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Ξάνθης.
Πλήθος κόσμου γέμισε και την τελευταία μέρα το κλειστό στάδιο «Φ. Αμοιρίδης» για να απολαύσει τους θαυμάσιους καλλιτέχνες Dasho Kurti, Βασίλη Προδρόμου, Γιώργο Γεωργόπουλο, Δημήτρη Σίντο, Στέφανο Σεκέρογλου, και την  «ντόπια» Χρύσα Μωραΐτη, την κόρη του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
……

*Και μιας και αναφέρθηκα στην υπέροχη Χρύσα Μωραϊτη, απολαύστε την ώρα που τραγουδάει με την ζωντανή ορχήστρα και μαγεύει με τη φωνή της τους πάντες στην τελευταία μέρα της Έκθεσης στο «Αμοιρίδιο» στάδιο!
……

*Στην έκθεση την Τετάρτη το βράδυ είδαμε και τον γνωστό επιχειρηματία του ΚΥΤΤΑΡΟ, Τάκη Αλεξούδα να επιδεικνύει τα προϊόντα στο περίπτερο του «ΕΛΙΞΙΡΙΟΝ» της επιχείρησης μπαχαρικών, βοτάνων κλπ, της συζύγου του Βάνας Ασικίδου και να φωτογραφίζονται οικογενειακώς μαζί με τον γιό τους για τη στήλη του «γύφτου»!
……

*Αύριο Σάββατο 25/10 ξεχάστε ό,τι ξέρετε γιατί έρχεται η μοναδική, εκπληκτική και φωνάρα Εβίτα Σερέτη στο «CITY LIVE» για μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά και αναμένεται να βάλει... «φωτιά» στο Σαββατόβραδο!
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό!!!
Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 6937180069.
Προλάβετε γιατί θα γίνει πανικός!!!
……

*«Σκίζει» στην κυριολεξία κάθε Παρασκευή και Σάββατο η μουσική ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» στην Παλιά Πόλη με τη ζωντανή ορχήστρα.
Ο «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» που φημίζεται για την εκλεκτή κουζίνα του κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένει με τη Μάνια Ασλάνογλου στο λαϊκό τραγούδι, τον φοβερό Τάσο στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο και τον Φίλιππο στο μπάσο.
Το τηλέφωνο του ΜΥΡΟΒΟΛΟΥ για να κλείσετε τραπέζι είναι 25410 72720.
Να πάτε σήμερα ή το Σάββατο και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
....

*Δεν παίζεται τελικά ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης.
Και γιατί το γράφω αυτό;;;
Μέχρι και blog στο internet δημιούργησε για να παρουσιάζει τα νέα τραγούδια του.
Επισκεφθείτε το http://akismakridis.blogspot.gr και ενημερωθείτε για τα νέα τραγούδια του νεαρού ερμηνευτή αλλά και τις δραστηριότητες και εμφανίσεις του!
……

*Μήπως τελικά Γιώργο Καρυπίδη και Αντώνη Χειμωνίδη πρέπει να μιμηθείτε κι εσείς τον συνάδελφό σας Άκη Μακρίδη και να φτιάξετε ένα Blog ή μια ιστοσελίδα να μαθαίνουμε που θα εμφανίζεστε αλλά και να προβάλλετε τα τραγούδια σας;;;

Λέω μήπως;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »