*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

02 Οκτωβρίου


*Μια νέα τηλεπαρουσιάστρια παρουσίασε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 9 στο Xanthi channel καθώς το κανάλι ανανεώνεται συνεχώς και ακόμη δεν έχει δείξει ουσιαστικά την μεγάλη δύναμή του, που είναι το έμψυχο υλικό του..
Το νέο κορίτσι λοιπόν που εμφανίστηκε χθες στις ειδήσεις του Xanthi channel λέγεται Δήμητρα και η Μαρία Παπαδοπούλου που είδε το δοκιμαστικό της, είπε ότι ήταν πολύ καλή…
-Βέβαια θα φανεί από τη διάρκεια του χρόνου αν πραγματικά έχει το ταλέντο να «κλέψει» τις εντυπώσεις…
…..

*Πολύ καλά ξεκίνησε ο δημοφιλής τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου στο ΚΑΡΑΜΕΛΑ live όπως μαθαίνω…Πολύς κόσμος στο μαγαζί κι ο Μάκης αισιοδοξεί ότι δεν θα ξαναβρεθεί στην…ανεργία!
Μακάρι..
…..

*ΛΥΚΟΣ θα λέγεται το νέο και λίαν καυτό ελληνάδικο της πόλης που ξεκινάει όπως μαθαίνω πολύ σύντομα στη περιοχή του ΚΤΕΛ Ξάνθης με d.j. τον τρομερό Toris Papadimas.
-Λύκο, λύκο, έλα εδώ…!

*Από τις 3 Οκτωβρίου ξεκινάει με ζωντανή μουσική και πάλι η γνωστή ταβέρνα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ στη Παλιά Πόλη. Ήδη αναζητείται μάλιστα και το νέο καλλιτεχνικό team του μαγαζιού…
……

ΜΟΥΣΙΚΟΤΑΒΕΡΝΑ «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ»
*Δυο λόγια για την Μουσικοταβέρνα «Μυροβόλος» από τους επιχιερηματίες που αξίζει να αναφέρω εν όψει της πρεμιέρας του αύριο Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.
«Περπατώντας και ανηφορίζοντας στα πέτρινα σοκάκια της Παλαιάς Πόλης θα αντικρίσετε την παραδοσιακή μουσικοταβέρνα «Μυροβόλος».
Η παραδοσιακή δόμηση με βάση το ξύλο και την πέτρα κάνουν τον χώρο απόλυτα ζεστό και φιλικό.
Η μουσικοταβέρνα «Μυροβόλος» λειτουργεί από το 1999 με πολύ αγάπη και μεράκι ετοιμάζει για σας τα πιο νόστιμα και εκλεκτά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και γούστο από αγνά υλικά.
Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και αναμφισβήτητα ο συνδυασμός ποιοτικής μουσικής και εκλεκτής κουζίνας και το ευχάριστο περιβάλλον θα σας κάνει να ξανάρθετε.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ζωντανή μουσική.
Πυγμαλίωνος Χριστίδη 7 –Παλαιά Πόλη
Τηλ. 25410 72720»
-Και το προσωπικό μου σχόλιο. Να μη λείψει κανείς…
…..

*Ποιο θα είναι το μέλλον τελικά του Romeo live που ανέβαλε όπως έμαθα την συναυλία της Γλυκερίας;
Όπως μαθαίνω ο Παναγιώτης  Σαρχόσης έχει ήδη 3-4 προτάσεις, ωστόσο δεν έχει ακόμη κατασταλάξει σε ποιόν θα δώσει το μαγαζί, αλλά και τι είδους μαγαζί θα γίνει…
Δύσκολη η απόφαση!
…..
κουίζ
*Ποιος γνωστός επιχειρηματίας που έχει μετακομίσει σχεδόν μόνιμα στην….Αθήνα ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί γιατί εκεί βρήκε τον μεγάλο…νέο έρωτα της ζωής του;

Σύντομα η μεγάλη αποκάλυψη…γιατί τα καλά νέα πάντα έρχονται καθυστερημένα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »