*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Στη Σταυρούπολη σήμερα απο το πρωϊ ο Δημαρχόπουλος για να συναντήσει δημότες και φορείς-Μια φορά τον μήνα εκεί θα κάνει Δημαρχείο!

30 Οκτωβρίου


Μια φορά τον μήνα στη Σταυρούπολη θα κάνει Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ξάνθης, συναντώντας απλούς δημότες και την νεολαία που απόμεινε!
 

 *Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης, η πρώτη εκτός έδρας συνεδρίαση της ΚΕΔΕ θα γίνει τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές 2015 στην Ξάνθη με ομόφωνη απόφαση των δημάρχων μελών, ύστερα απο πρόταση του Δημαρχόπουλου.

Από τις 9 το πρωί σήμερα Πέμπτη 30/10  ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, θα βρίσκεται στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, προκειμένου να έχει διαδοχικές συναντήσεις με δημότες της περιοχής αλλά και με τον κατά τόπο αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης, τους Προέδρους και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης θα καθίσει μάλιστα μέχρι αργά το απόγευμα στη Σταυρούπολη, ενώ ενδιαφέρον έχει και η συνάντησή του με την νεολαία που όσο πάει λιγοστεύει στον Δήμο, καθώς δεν υπάρχουν δουλειές και το κλείσιμο του Στρατοπέδου έχει δυστυχώς αποδυναμώσει εντελώς τα μαγαζιά και την οικονομική κίνηση της περιοχής.  
“Θέση του Δημάρχου είναι, να υπάρχει μια διαρκή και γόνιμη συνεργασία με όλους τους πολίτες αλλά και με όλα τα στελέχη του Δήμου, ώστε να τίθενται προτεραιότητες και να δίνονται άμεσα λύσεις, στα προβλήματα των πολιτών κάθε περιοχής. Οι συναντήσεις αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε μήνα” 
ανέφερε  σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξάνθης, ενώ ο Δήμαρχος Ξάνθης θα πάει στη Σταυρούπολη με όλο το γραφείο του στη Ξάνθη, καταγράφοντας τα προβλήματα που θα του μεταφέρουν οι ίδιοι οι δημότες και θα μείνει εκεί μέχρι αργά το απόγευμα.
Επισημαίνεται οτι ο Δήμαρχος Ξάνθης κατάφερε στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ το πρωϊ της Τετάρτης στην Αθήνα να εισηγηθεί και με ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ., ώστε να πραγματοποιηθεί στη Ξάνθη η πρώτη ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ συνεδρίαση της ΚΕΔΕ προκειμένου με τον τρόπο αυτό να φέρει κόσμο και να τονωθεί η τοπική αγορά. Η συνεδρίαση αυτή αναμένεται να γίνει τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου 2015 και  αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »