*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

16 Οκτωβρίου


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑ
Είναι πράγματι πρωτοφανής η αθλιότητα των καταγγελιών κατά του Xanthi channel και της ανοδικής του πορείας και της νέας τεχνικής του οργάνωσης.
Φτάσαμε μάλιστα οι άθλιοι συκοφάντες –λες και θα είχε κάποιο όφελος το κανάλι γι’ αυτό- να καταγγείλουν ότι δήθεν το κανάλι πρόβαλε παραμονές των εκλογών της 25.5.2014, συνέντευξη του υποψηφίου Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη και συνεχώς πολιτική διαφήμιση του Δημαρχόπουλου!!!
Και πρόκειται για πρωτοφανή αθλιότητα, διότι συνέντευξη έδωσε πράγματι στο Xanthi channel ο Παναγιώτης Σγουρίδης, αλλά την Παρασκευή 23/5 στο ζωντανό κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21.00 κι αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Ξανθιώτες που την παρακολούθησαν! Όχι όμως το… Σάββατο που το Xanthi channel δεν έπαιξε καμιά πολιτική συνέντευξη, το δε ζωντανό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ήταν και το μόνο που δεν παρουσίασε ο Πάνος Παπαδόπουλος!!!! 
Δεν μπορούν αλλιώς να σταματήσουν την ανοδική πορεία του καναλιού που έχει αυτοματοποιήσει πλήρως τα προγράμματά του, δεν προβάλει τσόντες και παραπλανητικές εκπομπές και οι «γνωστοί - άγνωστοι» ακόμη και με πλαστές καταγγελίες, επιχειρούν με κάθε τρόπο να ανακόψουν την ανοδική πορεία του! Από αθλιότητα σε αθλιότητα! Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα…
(Σ.Σ. Φυσικά θα γίνει αίτηση θεραπείας από το Xanthi channel για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, ενώ ο συκοφάντης να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει για την πρωτοφανή σκευωρία και συκοφαντία του).
…..

ΤΟΝ «ΕΣΦΑΞΕ» Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΑΡΩΝ…!
Δρυός πεσούσης και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο απόστρατος νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, τον «έσφαξε» με το «γάντι» τον προκάτοχό του Πρόεδρο Μανώλη Τσέπελη, αφού σε σχετικές δηλώσεις του απαντώντας στα παράπονα των δημοτών γιατί κάποια φρεάτια ενώ καθαρίζονται, αμέσως βουλώνουν, δήλωσε με νόημα ότι «είναι πιθανό να έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα ανάμεσα στους καθαρισμούς»!!!
-Προτείνοντας στους δημότες να ενημερώνουν την υπηρεσία προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα ακόμη και αυθημερόν, εγκωμιάζοντας τους εργαζόμενους που όλη τη μέρα… «καρφώνουν» στα ΜΜΕ φυσικά τον πρώην Πρόεδρο!!!
Και με ποιο απλά λόγια, δεν καθαρίζονταν συχνά και επαρκώς οι σχάρες επί Τσέπελη!!!
(Σ.Σ. Να μη ξεχνάμε άλλωστε ότι και στην τελευταίες βροχοπτώσεις, οι σχάρες και πάλι είχαν φουλάρει τάχιστα και γι’ αυτό σε πολλά σημεία η πόλη θύμιζε… λίμνη και με εντολές του Δημάρχου βγήκαν συνεργεία στους δρόμους για τις καθαρίσουν!).
….

ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ…!
Μπορεί να μας ενημερώσει η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και προσωπικά ο Αστυνομικός διευθυντής η ηχορύπανση σε όλη την πόλη από τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης με «γύφτικα» και αμανέδες από πού προέρχονταν και τι έπραξε η ίδια για τον περιορισμό της;
Αφού επί ώρες όλη η πόλη μετά τις 12 τα μεσάνυχτα αναγκαστικά «ξενύχτησε»;  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »