*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

16 Οκτωβρίου


*Αύριο Παρασκευή το cafe-bar «DA VINCI» (απέναντι από την Πυροσβεστική) διοργανώνει Ελληνική βραδιά με τον δημοφιλή DJ Τόρη Παπαδήμα, ο οποίος αναμένεται να ξεσηκώσει τους πάντες παίζοντας παλιές και σύγχρονες ελληνικές επιτυχίες!
……

*Μετά από αρκετό καιρό, η αγαπημένη μας συνήθεια από πέρυσι επιστρέφει.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το De Novo Cafe-Bar επαναφέρει από σήμερα την Βραδιά Κρασιού κοντά σας και πάλι, κάθε Πέμπτη.
Μεγάλη ποικιλία κρασιών με τη συνοδεία γενναιόδωρων πιάτων και με υπέροχη ελληνική έντεχνη μουσική, θα κάνουν και φέτος τις Πέμπτες στην πόλη ξεχωριστές.
Απολαύστε το κρασάκι σας και σας προσφέρουνε το δεύτερο δωρεάν.
……

*«Σκίζει» στην κυριολεξία κάθε Παρασκευή και Σάββατο η μουσική ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» στην Παλιά Πόλη με τη ζωντανή ορχήστρα.
Ο «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» που φημίζεται για την εκλεκτή κουζίνα του κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας περιμένει με τη Μάνια Ασλάνογλου στο λαϊκό τραγούδι, τον φοβερό Τάσο στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο και τον Φίλιππο στο μπάσο.
Το τηλέφωνο του ΜΥΡΟΒΟΛΟΥ για να κλείσετε τραπέζι είναι 25410 72720.
Να πάτε αύριο ή το Σάββατο και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……

*Έρχεται το πρώτο live για φέτος στο φανταστικό «castle cafe» της Σταυρούπολης το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στις 22.00 με τον τρομερό «τρακτερατζή» ξανθιώτη τραγουδιστή Νίκο Στογιαννίδη και… τα λόγια είναι περιττά! Θα γίνει μεγάλος χαμός και πανικός!
……

*Τα γενέθλιά της γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 11 Οκτωβρίου η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Όπως Παλιά», Αγαθή Ζλάτκου, φυσικά στο μαγαζί της, παρέα με πολλούς φίλους της, την καθιερωμένη ζωντανή ορχήστρα αλλά και οριεντάλ χορεύτρια.
……

*Μη με ρωτήσετε όμως πόσα χρόνια έκλεισε η πάντα νέα Αγαθή, αλλά η τούρτα της είχε ένα ερωτηματικό!
……

*Το κέφι «άναψε» όταν χόρεψε ένα φανταστικό τσιφτετέλι η εκρηκτική κοκκινομάλλα οριεντάλ χορεύτρια που ξεσήκωσε τους πάντες με τον ανατολίτικο χορό της!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τα δυο αστέρια, την Βασιλική και την Νατάσσα, τις οποίες φωτογράφησε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο LOLA bar, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος μου δήλωσε γοητευμένος με την ομορφιά των δυο κοριτσιών.

-Μπάμπη βάλε επιτέλους σε μια τάξη τα αισθηματικά σου, διότι προβλέπω πολλές χυλόπιτες το επόμενο διάστημα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »