*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

21 Οκτωβρίου



*Τις πιο θερμές μου ευχές στον αξιότιμο κύριο Φερτούν, αντιδήμαρχο καθαριότητας, ο οποίος πάντρεψε όπως έμαθα την κόρη του και το γλέντι στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» μάλιστα ήταν τρικούβερτο…
Περισσότερο μάλιστα και από του ανεψιού! Οπότε δεν χρειάστηκε και μεταφορά τραπεζοκαθισμάτων, όπως στο γάμο του ανεψιού του!
……
*Φυσικά το γλέντι που σημειωτέον συγκέντρωσε πάνω από 1000 υπερήφανους Δροσερίτες, τίμησε με την παρουσία του σύσσωμη η δημοτική ηγεσία με επικεφαλής τον  Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον «υπαρχηγό» (;) Μανώλη Τσέπελη, τον Πρόεδρο Γιάννη Δρεμσίζη και πολλούς άλλους, ωστόσο το ρεζουμέ βρίσκεται αλλού.
Στο ότι το γλέντι «τίμησε» δια τους παρουσία του και ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Τάσος Θεοδωρίδης, συνοδεύοντας μάλιστα τον… Δήμαρχο!!!
……
*Όπως αντιλαμβάνεστε δηλαδή, πρόκειται για τον ίδιο κύριο που επί ένα μήνα περίπου κρατούσε μούτρα στον Δήμαρχο και του έκοψε την καλημέρα γιατί τον αδίκησε και τον έπαυσε από αντιδήμαρχο τοποθετώντας στη θέση του τον Φερτούν…
-Με το που πήρε όμως την αντιμισθία (!) του αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο Διαχείρισης, όχι μόνο σε χρόνο ρεκόρ τα ξέχασε όλα!
-Αλλά μέχρι και… τσιφτετέλι χόρεψε όπως λένε οι ατυχείς πληροφορίες μου, μαζί με τον νέο αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Φερτούν αλλά και τον κύριο Τσέπελη, τον οποίο μέχρι πρότινος κατηγορούσε ότι πήρε όλες τις θέσεις και δεν άφησε καμία για τον ίδιο…
-Άντε στην υγειά του επόμενου… γάμου! Γιατί τουλάχιστον στο θέμα των γάμων το Δροσερό αναμφισβήτητα έχει τα βραβεία…
……
*Και με απλά λόγια, τι όραμα και τέτοιες αηδίες… Το πρόβλημα για τον Τάσο Θεοδωρίδη ήταν η αντιμισθία και με το που την πήρε… Ωσαννά Δημαρχόπουλε! Ωσανά Φερτούν. Ωσανά Τσέπελη και πάμε γι’ άλλα!
……
*Πέρα βέβαια από την πλάκα για όλα αυτά, που στην ουσία αδικούν ΜΟΝΟ τον Τάσο Θεοδωρίδη, οι άλλοι κάνουν την δουλειά τους, επρόκειτο για ένα ευτυχές προσωπικό και οικογενειακό γεγονός στο οποίο σύσσωμο συμμετείχε και το Δροσερό και προσωπικά εύχομαι στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία, υγεία και χαρά.
-Και στο κάτω κάτω αυτά μένουν στη ζωή…
……
*Και βέβαια θα με ρωτήστε πάλι,  εσύ δηλαδή έγινες ο «κακός» της υπόθεσης πάλι και για τον Τάσο, ο αγώνας του οποίου τώρα δικαιώνεται…;
……
*Συνηθισμένη η κότα στα πίτουρα… Αλλά κι αυτά μέσα στη ζωή είναι! Κι ο Τάσος Θεοδωρίδης άλλωστε, από τα καλύτερα παιδιά είναι… Από την ώρα όμως που «πολιτεύεται» με τη λογική της… «λυπητερής», τότε δικαιωματικά και ανήκει στα «τσιφτετέλια» του… Μπουρνέλη!
-Προς τι το μίσος και το πάθος;
……
*Του τά ‘χωσε χοντρά ο Αλέκος Κοντός του Γιακουμάτου που κάνει τον «μάγκα» στα τηλεοπτικά παράθυρα των Αθηνών, εδώ όμως όταν πήρε το μικρόφωνο, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε..
-Ουκ αν λάβεις από του μη έχοντος! Ήταν όλη κι όλη η απάντηση του Γεράσιμου…
Με διαφορά! Όλο «παίρνουν» από την αδικημένη Θράκη… Κι αφού είναι τόσο «θλιβερά» και άσχημα τα πράγματα…
Γιατί μας «παραμυθιάζουν» ότι τελειώνει η Τρόικα κι ότι σωθήκαμε από την… κρίση;
-Για να τους ξαναψηφίσουμε και μετά ξανά τα ίδια; Φτάνει πια τόσο δούλεμα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »