*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Υφυπουργό Ανάπτυξης στα εγκαίνια της 1ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης

20 Οκτωβρίου


Σκληρή επίθεση σε Σταϊκούρα και Γιακουμάτο απο τον Ξανθιώτη βουλευτή Αλέξανδρο Κοντό: Εδώ δεν είναι ούτε Λαμία, ούτε Πελοπόννησος, εδώ είναι η ακριτική Θράκη!
 
 

 
Τα εγκαίνια της 1ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης σε συνεργασία με την εταιρεία διοργάνωσης Εκθέσεων ΚΥΚΛΟΣ πραγματοποιήθηκαν την  Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ από  τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο παρουσία πολύ κόσμου στο "Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ"
Παρόντες πλην του Υφυπουργού ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων που έκανε τον αγιασμό των εγκαινίων, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, οι Δήμαρχοι  Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου, η γενική γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κ.Καρακώλη Μάγδα, οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Έβρου, Δράμας, Καβάλας, ο διευθυντής της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης και πολύς κόσμος
Μετά τον αγιασμό και το κόψιμο της κορδέλας από τον Υπουργό και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδης ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και το καλωσόρισμα του κόσμου από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη.
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ!!!
 Μια έκπληξη όμως περίμενε τον κύριο Γιακουμάτο στα εγκαίνια της έκθεσης όταν τον λόγο πήρε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός ο οποίος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του παρόντος Υφυπουργού Ανάπτυξης τόσο για το 12% της επιδότησης Εργασίας όσο και για την γενικότερη αδιάφορη πολιτική του Υπουργείου για τις επιχειρήσεις της Θράκης.
«Εδώ δεν είναι ούτε Λαμία, ούτε Πελοπόννησος αλλά η ακριτική Θράκη....Αυτό οφείλατε να το γνωρίζετε. Δεν έχετε κάνει τίποτα απο αυτά που οφείλατε να κάνετε....» ο Αλέκος Κοντός που στη συνέχεια δεν παρέστη μάλιστα και στο γεύμα για τον Υφυπουργό Ανάπτυξης σε ταβέρνα της Ξάνθης.
Ακολούθησαν οι ομιλίες του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, της γενικής γραμματέας  του Υπουργείου Εξωτερικών κ.Καρακώλη και του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος απάντησε με νόημα, «καλά τα λέτε, αλλά ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος»
Η έκθεση στην οποία εκθέτουν τα προϊόντα τους περίπου 70 επιχειρήσεις, θα είναι ανοιχτή απο σήμερα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με ωράριο 17.00-23.00
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα στις 18.30 την έκθεση θα τιμήσει με την παρουσία της και η γνωστή σεφ του MEGA Μαρία Εκμετσίογλου η οποία και θα μαγειρέψει δύο παραδοσιακά φαγητά. 
Τέλος την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου που «κλείνει» η έκθεση, θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »