*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

03 Οκτωβρίου


«ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ» ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ… ΝΑ ΚΛΑΙΣ!
Μετά λοιπόν από την περιβόητη συνδημότισσα και τη ρήση του απερχόμενου Λάκη, που η αποτυχημένη τελευταία του θητεία δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν, δυστυχώς ο Δημαρχόπουλος ξαναχτύπησε στην προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής, λειτουργώντας περισσότερο ως…δάσκαλος παρά ως Δήμαρχος!
-Τι έκανε λοιπόν ο «έξυπνος» Μπάμπης με το που ο Θανάσης Ξυνίδης ζήτησε μείωση 5% στα δημοτικά τέλη λόγω της κρίσης…
-Υπερέβη εαυτόν και αντιπρότεινε 10% μείωση  (για τα καταστήματα), αλλά δυστυχώς… ατύχησε, διότι εκ των παρόντων 5 δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, πλην της Αλεξίας, οι άλλοι «4» κατέθεσαν πρόταση να παραμείνουν τα δημοτικά τέλη ως… έχουν και πλειοψήφησαν!!!
-Δηλαδή νίκησε η… δημοκρατική διαδικασία!
(σ.σ. Κι άντε τον «καλό» Θανάση και τον φίλο σου τον Παυλικιάνο τους έπεισες…Την «συνδημότισσα» βρέ Μπάμπη μου; Που ξεκαρδίζετε με τέτοια αστεία καμώματα;).

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΡΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Π. ΤΑΡΕΝΙΔΗ ΚΑΙ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!
Το γέλιο της Αρκούδας πέφτει με τις δηλώσεις του Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Φερτούν κατά των πρώην αντιδημάρχων καθαριότητας Παναγιώτη Ταρενίδη και Τάσου Θεοδωρίδη, λέγοντας ότι αισθάνεται… ΝΤΡΟΠΗ με το χάλι που άφησαν στη πόλη!
Και βέβαια, μπορεί ο πρώτος λόγω Δημαρχόπουλου να «καταπίνει» αρκετά πλέον, ο Τάσος Θεοδωρίδης όμως σχολίασε δηκτικά τις δηλώσεις Φερτούν λέγοντας, με νόημα, «όλοι μας, κρινόμαστε από τις πράξεις μας…» και δεν είχε άδικο!
Καθότι οι πληροφορίες μου λένε ότι οσονούπω έρχονται τα «μαντάτα» για τον Φερτούν για το φορτηγό της καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης που με εντολές του, μετέφερε τραπεζοκαθίσματα για το… γλέντι στο γάμο του ανεψιού του!
Και η δίκη στο Εφετείο πλησιάζει, όπως και του αδελφού του στο Πρωτοδικείο Ξάνθης…
…..

ΕΜ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ… ΕΜ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!
Παρακολουθούσα από το μπαλκονάκι του «Μ» προχθές του βράδυ δύο αστείους οδηγούς οι οποίοι αφού παρανόμως από την οδό Βασ. Κωνσταντίνου παρέκαμψαν από τον πεζόδρομο για να βρεθούν στην Στογιαννίδου, άρχισαν να κορνάρουν δαιμονισμένα, διότι νομίμως ήταν παρκαρισμένο στην οδό ένα άλλο αυτοκίνητο και τους έκλεινε το δρόμο, ενώ οι μπάρες ήταν ως συνήθως… κατεβασμένες!

Καλά δεν ντρέπονται ορισμένοι;
-Εμ παρανομούν κι εμ ζητάνε από πάνω και τα ρέστα; Έλεος!!! Το θράσος κοντεύει να ξεπεράσει κάθε όριο σ’ αυτήν την πόλη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »