*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Οκτωβρίου


Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, ο «δικαιολογημένος» τελετάρχης, το… στεφάνι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος!
…….
*Ζούμε τελικά στην «εποχή» των δήθεν και του δήθεν… Με την διγλωσσία να κυριαρχεί και ορισμένοι εγχώριοι κομματικοί, -το κόμμα των οποίων δεν κατόρθωσε στη Ξάνθη να βγάλει πλην του αρχηγού δεύτερο δημοτικό σύμβουλο- να βλέπουν παντού αντιπάλους και μάγισσες…
……
*Παράδειγμα ο συμπαθής κατά τα άλλα γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου ο οποίος «ξεσήκωσε» λέει τον κόσμο, γιατί δήθεν δεν άφησαν τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ να καταθέσει στεφάνι για την 28ης Οκτωβρίου, προσέξτε όμως, όχι ως βουλευτή αλλά ως… εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθηςς όπου ήθελαν!
……
*Τελικά βέβαια κατέθεσε ο άνθρωπος στεφάνι, κάθισε και δίπλα στον Αλέκο Κοντό και τον Δημήτρη Σαλτούρο ως πνεύμα ενότητας των τριών τοπικών βουλευτών και πρόβλημα ουδέν, οι δηλώσεις όμως του Συντονιστή στα Μέσα που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα… καυτηριάζουν τον Ανταμπούφη γιατί «μάλωσε» τον Τσέπελη που έχει κάνει «γιάφκα» το γραφείο του ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ενώ οι πρώην δεν είχαν ούτε… πατίνι, έγιναν κανονικά στον τύπο τους!
Και για να μην έχουμε και παράπονο, έβγαλαν και μια ανακοίνωση επί του θέματος, ενώ επί της ουσίας, έσπευσε βέβαια ο Γ. Χατζηθεοδώρου να «αθωώσει» τον τελετάρχη που συμπτωματικά ήταν ο συνδικαλιστής και πρώην συναγωνιστής, συνδικαλιστής (στις πορείες και στις Εθνικές επετείους) πολιτευτής της ΑΝΕΛ Μπάμπης Ευστρατίου κι όλα κύλησαν ωραία και καλά… τραλαλά - τραλαλά!
……
*Τι δήλωσε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης; Αποτυπώστε επακριβώς γιατί δεν είναι να χάνουμε ούτε κόμμα:
 «Ο τελετάρχης ήταν αυτός που μας γνωστοποίησε ότι δεν μπορούμε να καταθέτουμε στεφάνι αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι μια δική του πρωτοβουλία, μάλλον έχει ευρύτερες διαστάσεις και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε στεφάνι. Συνέβη πρώτη φορά το περιστατικό και μας έκανε εντύπωση…», είπε ο κύριος Χατζηγεωργίου..
-Ευρύτερες διαστάσεις, της διάστασης των διαστάσεων κι άντε ψάξτε και… βρείτε, που στο τέλος θα καταντήσουμε τρισδιάστατοι…!
……
*Και το ρεζουμέ της πολύκροτης υπόθεσης: «Το περιστατικό συνδέεται με την προεκλογική δραστηριότητα και για το λόγο αυτό υπήρξε τόσο έντονη αντίδραση», ολοκλήρωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τις μαντικές του ικανότητες…
-Δηλαδή βρισκόμαστε σε προεκλογική δραστηριότητα κι όλοι πλέον έχουν έντονη αντίδραση με τον… ΣΥΡΙΖΑ που θα «σώσει» τη χώρα και θα μετατρέψει την Ελλάδα σε κράτος δημοσίων υπαλλήλων…!
Ζητώωωω…!
……
*Άντε λοιπόν και στο επόμενο στεφάνι την 25η Μαρτίου, όπου ακόμη πιο υπερήφανα ο κύριος Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, βουλευτής πλην του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Μετέ αλλά και του Τουρκικού Προξενείου, θα αγωνιά φαντάζομαι από τώρα να καταθέσει στέφανο γιορτάζοντας την Απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Τούρκους..
……
*Και για να γίνω πιο συγκλονιστικός κλείνοντας αυτό το κομμάτι, αφιερώνω και ολίγους στίχους στους κυρίους Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γ. Χατζηθεοδώρου από το λαϊκόν αριστούργημα «Τα στέφανα» με τον αριστουργηματικό και μοναδικό Μάκη Χριστοδουλόπουλο.
«Αυτά τα στέφανα που φτιάχτηκαν με άνθη, κάθε λουλούδι έχει γίνει αγκάθι, αυτά τα στέφανα που κάποτε μας σμίξαν, γίναν θηλιές και την αγάπη μας την πνίξαν!».
-Έγραψα πάλι… Καθότι ο «πνιγμένος» τελικά από τους… ΣΥΡΙΖΑίους πιάνεται!!!
…..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »