*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΗ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

19 Σεπτεμβρίου
*Ο Εισαγγελέας κάλεσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και του έκανε συστάσεις για την παράνομη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στη πόλη και το μπάχαλο που επικρατεί με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια...και δεν τηρείται ο ΝΟΜΟΣ!
*Ο Αντιδήμαρχος πήγε να βρει τον "μπελά" του απο τους....άνωθεν, γιατί επιχείρησε να εφαρμόσει τον Νόμο και την νομιμότητα προς όλες τις κατευθύνσεις!
*Επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ σε δημοτικό σύμβουλο-επιχειρηματία κι έγινε...χαμός! Πρόστιμο 6.000 ευρώ και σε επιχειρηματία-υποψήφιο δήμαρχο! Επί μήνες όλοι τους αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και ο Δήμος Ξάνθης αδιαφορεί πλήρως..!
*Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, θέλει και πρότυπους στενούς συνεργάτες και όχι συνεχείς παραβάτες του Νόμου...Είναι υπεράνω των Νόμων οι συνεργάτες σου κύριε Μπάμπη Δημαρχόπουλε;
*Σαφή παράβαση καθήκοντος συνιστά η παράνομη μεταφορά τραπεζοκαθισμάτων με φορτηγό της υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης για τον γάμο του...ανεψιού! Γιατί "σιωπά" ο Δήμαρχος Ξάνθης; Ήταν ή δεν ήταν ενήμερος; Με την "άδειά" του έγινε η μεταφορά των τραπεζοκαθισμάτων σε ΙΧ  γλέντι ή όχι; 
*Σήμερα στον "Μαχητή"....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »