*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα μαύρα!

24 Σεπτεμβρίου


*Όλα τα είχε την Δερυτέρα ο «μπαξές» του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, εκτός από… Απόστολο Αγκόρτσα που απουσίαζε, προφανώς λόγω του θέματος που αφορούσε την πεζοδρόμηση της Π. Πόλης!
-Πρωτίστως όμως είχε… Δημαρχόπουλο, που εξακολουθεί να λειτουργεί περισσότερο ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παρά ως νέος Δήμαρχος Ξάνθης…
-Ευτυχώς δηλαδή ήταν παρόν ο Τσέπελης!!! Που κάλυψε επιτυχώς το κενό…!
(Σ.Σ. Όχι θα κάτσει να σκάσει…).
……
*Το πρώτο σχόλιό μου για τον Μπάμπη του… Δήμου Πρότυπο!;
-Όταν δεν πείθει ούτε τον εαυτό του ότι μπορεί να κάνει τον Δήμαρχο, πώς να πείσει τους υπόλοιπους;
-Διότι χθες για παράδειγμα, ο Μπάμπης θα πρέπει πρωτίστως να χρωστάει ευγνωμοσύνη στον Γιάννη Τσεγγελίδη και στον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη που «αντιμετώπισαν» επιτυχώς τους Θ. Ξυνίδη και Δ. Μπένη αντίστοιχα, καθότι ο «αρχηγός» του κύριος Τσέπελης ήταν και πάλι όλο χαρούλες με την… αντιπολίτευση!
……
*Τελικώς Δήμος Πρότυπο ή Δήμος Πρότυπο… Τσέπελη και σία; Ακόμη να μας το διευκρινίσει αυτό ο Μπάμπης… που ακόμη και για τους νέους Προέδρους και τα μέλη των Επιτροπών, «συμβουλεύτηκε» και «συνεργάστηκε» πρώτα με τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ -κατά δήλωση του τελευταίου στην εσωτερική συνάντηση του συνδυασμού το απόγευμα της Κυριακής- και μετά απλά ανακοίνωσε τα ονόματα!…
……
*Αυθεντικό από την προχθεσινή συνεδρίαση. Με το που είδε λοιπόν τους Νίκο Ανταμπούφη και Γιώργο Κολλάρο πρώτη σειρά πίστα στα έδρανα της αντιπολίτευσης ο Χρίστος Πούλιος όχι μόνο τα «πήρε» άγρια, αλλά κατευθείαν τους «έδιωξε» στη… θέση τους!
-Να πάτε να καθίσετε εκεί που είναι η… σειρά σας!!! Τους είπε με νόημα κι αυτοί… όπου φύγει, καθίσει με το κεφάλι σκυφτό!
-Μετά τον Τσιακίρογλου και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού αν και επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, εξέλεξαν μόνο τους… εαυτούς τους!
Όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, ήταν νεροκουβαλητές τους!!!
……
*Τον… μακροβιότερο Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη περιμέναμε όλοι στη προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ως… εισηγητή επί των «παλιών» «προπολεμικών» θεμάτων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με την πρόσκληση του νέου Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου καθηγητή κυρίου Γιάννη Δρεμσίζη, αλλά… Λάκη δεν είδαμε!!!
Προς απογοήτευση όλων μας…
-Τι είχε συμβεί; Εκ παραδρομής μπήκε το όνομα του πρώην Δημάρχου, δικαιολογήθηκε ο Πρόεδρος - καθηγητής…
-Εκ παραδρομής, αλλά ο… δάσκαλος-δήμαρχος που όπως έμαθα, επιμελήθηκε και ο ίδιος της πρώτης πρόσκλησης του νέου Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, δεν το είδε;;;
-Εκ παραδρομής, της παραδρομής… ω! Παραδρομή;;; Έλεος…
(Σ.Σ. Δάσκαλοι… που διδάσκατε και διδάσκετε…).
……
* Μπένης προς Γιώργο Κολλάρο αυστηρά… Να μην παίζουμε με τις λέξεις!
-Απάντηση Κολλάρου με καρδιά… Εσείς (Μπένης, Πούλιος, Τσεγγελίδης, Ξυνίδης κλπ) δεν παίζετε με τις λέξεις, αλλά παίζετε με τις παρατάξεις. Ενωθείτε τουλάχιστον να μην έχετε πρόβλημα! Το όνομα το έχετε ήδη. Αυτοδιοικητικοί!
-Έγραψε πάλι ο σύντροφος Κολλάρος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »