*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές!

30 Σεπτεμβρίου


Αποκάλυψη του Περιφερειακού συμβούλου και αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης χθες στην Ανοιχτή γραμμή με αιχμές κατά Σινίκογλου!

*Στις ορκωμοσίες συμμετείχαν ιμάμηδες των τζαμιών στους διάφορους Δήμους. Έχει κανέναν Ιμάμη ο Σινίκογλου και δεν το ξέρουμε; Είναι Μουφτής χωρίς ιμάμηδες…
*Δεν φοβάμαι ούτε τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ούτε τον Μάντατζη Τσετίν! Θα μας κρίνει όλους η μειονότητα από το έργο και τις πράξεις μας…!
Τις φήμες των τελευταίων ημερών που τον «φέρνουν» υποψήφιο βουλευτή με την Ν.Δ. στις ερχόμενες εκλογές, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ τονίζοντας μάλιστα με έμφαση ότι «θα ήταν τιμή του αν τον επέλεγε το κόμμα της Ν.Δ. για την συγκεκριμένη θέση…».
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν θα «μετρούσε» στην απόφασή του αυτή ότι μέχρι πρότινος ήταν «δεξί χέρι» του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν, ο κύριος Χατζηγκενέ τόνισε με νόημα ότι «το παρελθόν έχει τελειώσει για τον ίδιο… δεν τον ενδιαφέρει πλέον», θέλοντας προφανώς με τον τρόπο αυτό να εκφράσει για μια ακόμη φορά την «πικρία» του για τον «πόλεμο» που δέχτηκε στην προεκλογική περίοδο από τον Μάντατζη Τσετίν, ενώ ήταν και πάλι δηκτικός απέναντι στον διορισμένο Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου όταν ρωτήθηκε, «γιατί στις ορκωμοσίες των νέων δημοτικών συμβούλων συμμετείχαν ιμάμηδες του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ απαντώντας ως εξής:
«Στις ορκωμοσίες συμμετείχαν οι ιμάμηδες των τζαμιών στους διάφορους Δήμους. Έχει κανέναν Ιμάμη ο Σινίκογλου και δεν το ξέρουμε; Είναι Μουφτής χωρίς ιμάμηδες…».

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΩΣΤΟΣΟ στην πλέον καυτή ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου «για τον αν η μειονότητα είναι ευχαριστημένη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αλλά και αν φοβάται τους άλλους μειονοτικούς υποψήφιους βουλευτές που ενδεχομένως θα βρεθούν αντίπαλοί του στις επόμενες Εθνικές εκλογές , ο κύριος Χατζηγκενέ κράτησε χαμηλούς τόνους απαντώντας ως εξής:
«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… Η μειονότητα θα τους κρίνει στις επόμενες εκλογές! Εγώ πάντως δεν φοβάμαι ούτε τον κύριο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ούτε τον κύριο Μάντατζη Τσετίν. Θα μας κρίνει όλους η μειονότητα από το έργο και τις πράξεις μας…!
Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών και η εκλογή μου, αποτελεί μια πρώτη απάντηση, αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι «κανείς άλλος μειονοτικός υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος δεν δέχτηκε τόσο πόλεμο τόσο από το ΠΑΣΟΚ και τον πρώην βουλευτή του κ. Μάντατζη Τζετίν, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »