*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Σεπτεμβρίου

Εγκανιάστηκε απο τον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο το απόγευμα της Δευτέρας

02 Σεπτεμβρίου

1ο Εμπορικό Φεστιβάλ Ξάνθης 1/9 έως 7/9, απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ
 
 
 
 
 
*Μπορεί να μας πει ο κύριος Δημαρχόπουλος υπό ποία ιδιότητα τον συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις του η κυρία Βίκυ Μπαφατάκη;
......
Τα εγκαίνια του 1ου Εμπορικού Φεστιβάλ Ξάνθης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον υπαίθριο χώρο του Δήμου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, παρουσία αρκετού κόσμου και επιχειρηματιών. 
Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που συνοδεύονταν από την Πρόεδρο του Συλλόγου Βατικανού και διευθύντρια του εκλογικού του κέντρου  Βίκυ Μπαφατάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη και στελέχη του, ενώ την εκδήλωση διοργάνωσαν οι αδελφές Νίκη και Λένα Χοτζούδη με μεγάλη επιτυχία και άρτια οργάνωση.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 18.00-22.00 και στα 10 περίπτερα που λειτουργούν εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίζουν προϊόντα της Ροδόπης, είδη σαλιγκαριών γνωστής εταιρείας, άνθη και φυτά, ποπ-κορν μέχρι και ….εντομοπαγίδες .
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα καταστήματα: Γκίκας άνθη φυτά, Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης «Όμορφη Πόλη», In magazine περιοδικό, Xanthi channel, Life 921, KΕΘΕΑ Κιβωτός (έχει και περίπτερο), Concepts Security και Δήμος Ξάνθης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής του Συνδυασμού "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" και δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης, η Ελένη Κίτσου ως εκπρόσωπος του ΕΒΕ Ξάνθης και αρκετός κόσμος.
Η εμπορική έκθεση θα λειτουργεί από τις 1/9 έως και 7/9 στα πλαίσια των Γιορτών Π. Πόλης 2014 στον υπαίθριο χώρο απέναντι απο τον ΑΟΞ, ενώ έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης. 
 
 
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »