*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

23 Σεπτεμβρίου


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ… «ΕΧΑΣΕ» ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!
Από κύκλους πρωτοκλασάτου δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Δημάρχου μαθαίνω ότι μετά τον ντόρο που σημειώθηκε με τα πρόστιμα που υποβλήθηκαν από τον Δήμο σε δύο γνωστούς αυτοδιοικητικούς-επιχειρηματίες και κοινοποίησε απλά ο νυν αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημοτικής αστυνομίας, η συνέχεια ήταν μάλλον… κωμικοτραγική!
Γιατί το γράφω αυτό; Γιατί στη συνέχεια ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας στα παράπονα του σωματείου Καφέ για τα πρόστιμα, επεχείρησε να κάνει… πολιτική, λέγοντας «θα το δούμε το θέμα κι εγώ θα σας βοηθήσω…» και τα τοιαύτα!
-Να τους βοηθήσει πως;  Η δική μου απορία, αφού ήδη για το συγκεκριμένο θέμα η Εισαγγελία Ξάνθης θα αναζητήσει ευθύνες που τα πρόστιμα δεν είχαν κοινοποιηθεί επί τόσους μήνες στους «ενδιαφερόμενους»… Και στον Δήμο ήδη «τρέχουν» κάποιοι φοβούμενοι τις συνέπειες!
Κι επειδή πολύς λόγος για το θέμα, συνιστώ τόσο στον κύριο Αγκόρτσα όσο και στον Δήμαρχό του κύριο Δημαρχόπουλου να διαβάσουν το παρακάτω κομμάτι…
……

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:
«Καθάρισε» το κέντρο της πόλης από τα τραπεζοκαθίσματα!
Μία ακόμα αιφνιδιαστική επιχείρηση ελέγχου και κατάσχεσης τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διενήργησε λοιπόν το μεσημέρι της Παρασκευής (19/09) ο δήμος Θεσσαλονίκης με εντολές μάλιστα του ίδιου του Δημάρχου κ.Μπουτάρη στους αντιδημάρχους του.
Η επιχείρηση επικεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης και στις 40 Εκκλησιές, σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί η κίνηση των πεζών και να απελευθερωθούν κοινόχρηστοι χώροι που καταλαμβάνονται παράνομα. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν παραβάσεις, έγιναν κατασχέσεις τραπεζοκαθισμάτων και επιβλήθηκαν πρόστιμα.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν ημέρα και νύχτα σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τον δήμο να ζητά από όλους τους καταστηματάρχες να τηρούν τους κανόνες που αφορούν τα τραπεζοκαθίσματα και να απομακρύνουν τις παράνομες και αυθαίρετες κατασκευές.
(Σ.Σ. Το δικό μου σχόλιο. Αν τα παραπάνω δεν προβληματίσουν τους κυρίους Δημαρχόπουλο και Απόστολο Αγκόρτσα, τότε κακό του κεφαλιού τους…).
….

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Η «σιωπή» είναι δυστυχώς ενοχή… Το ότι λοιπόν ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δεν διαχώρισε καν την θέση του από την σαφέστατη παράβαση καθήκοντος του αντιδήμαρχου καθαριότητας κυρίου Φερτούν ο οποίος με αυτοκίνητο της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, μετέφερε τα τραπεζοκαθίσματα από την Νέα Αμισσό στο Δροσερό για τον γάμο του ανεψιού του, δείχνει ότι και γνώριζε αυτό που έγινε, αλλά και «νομιμοποίησε» με τη στάση του…
-Ενδεχομένως βέβαια την συγκεκριμένη πράξη να επιχειρήσει να συγκαλύψει ο νέος Δήμαρχος με την στήριξη και της αντιπολίτευσης…
Πρόβλημά του! Αλλά με τέτοιες πρακτικές, δεν μπορεί να δημιουργηθεί Δήμος Πρότυπος, παρά μόνο Δήμος… ΙΧ, ότι θέλουμε κάνουμε»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »