*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

....καλώς ήρθες ξένε στη πόλη μας....Όμως αυτό μη το ξεχνάς, -Οι «μελλοθάνατοι» της ….Β’ Εθνικής, είναι πολύ «σκληροί» για να πεθάνουν!…Welcome

01 Αυγούστου


Ο αθλητικογράφος του Metropolis Radio Kωστής Ραπτόπουλος, το Σάββατο στο φιλικό της Skoda Ξάνθη με την ΑΕΚ!
Καυστικός, ρεαλιστής, αθυρόστομος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κωστής Ραπτόπουλος είναι ο πιο δημοφιλής αντι-ήρωας του δημόσιου βίου στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα site της συμπρωτεύουσας, ενώ μισήθηκε όσο….ουδείς από τους Ξανθιώτες φιλάθλους όταν παραμονές του αγώνα μπαράζ της Skoda Ξάνθη με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθύβριζε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και σχεδόν το…σύνολο των Ξανθιωτών, γλύφοντας τον Μπέο σε παρεξηγήσιμο βαθμό.

Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά της αλήθειας. Οι εκπομπές του στο αθλητικό ραδιόφωνο Metropolis Radio κάνουν ασύλληπτα ρεκόρ ακροαματικότητας. Ο Ραπτόπουλος γνωρίζει όσοι ελάχιστοι το ποδόσφαιρο, όμως το μίγμα γίνεται εκρηκτικό χάρη στις τρομερές ατάκες του, που αναπαράγονται την επόμενη μέρα παντού στην πόλη. Ένας αστικός ήρωας λοιπόν, βασιλιάς της καλτ μεσημβρινής αθλητικής ζώνης, φοβερή μπαλαδόφατσα, αμετανόητος Τουμπιώτης, βρίσκεται από σήμερα στη Ξάνθη φιλοξενούμενος του γνωστού αθλητικογράφου Στάθη Παπαδόπουλου προκειμένου να παρακολουθήσει το Σάββατο το φιλικό παιχνίδι της Skoda Ξάνθη με την ΑΕΚ. 
-Ας τον…δοξάσουμε όπως δεν έκανε αυτός για μας και την ομάδα μας....! 
-Όχι για να τον αποδείξουμε ότι η Ξάνθη και οι Ξανθιώτες δεν «πάσχουν» από τη μίζερη λογική να σνομπάρουν την κάθε μπαλαδόφατσα που έρχεται στα μέρη μας, αλλά γιατί εμείς «μάθαμε» να προσπερνάμε τις ασήμαντες μικρότητες του κάθε αυτοπροβαλόμενου ράδιο-σταρ, γιατί κάθε μέρα που φεύγει, ανήκει πλέον στο παρελθόν...
-Άλλωστε εκείνος βρίζοντας την Ξάνθη και την ομάδα μας για να κάνει τα κέφια του Μπέου, έβγαζε στην ουσία και το….»ψωμί» του! Οπότε άφες αυτοίς....Ο Πανόπουλος ποτέ δεν γούσταρε "αυλές" στα πόδια του.
Αλλά για να αντιληφθεί ότι η Ξάνθη πάντα θα ξεχωρίζει για την διαφορετικότητά της…
-Σε σημείο μάλιστα να του λέει σήμερα, καλώς ήρθες ξένε στη πόλη μας....Όμως αυτό μη το ξεχνάς, 
-Οι «μελλοθάνατοι» της ….Β’ Εθνικής, είναι πολύ «σκληροί» για να πεθάνουν!Welcome

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »