*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

Με Φερνάντο Γουάλας και Κριστιάν Ομπόντο η προπόνηση της Πέμπτης, ενώ ο Ολιβέίρα βγάζει..."μάτια"-Ποτέ η Skoda Ξάνθη δεν είχε δύο ενδεκάδες...παιχταράδες!

01 Αυγούστου


7 Ευρώ τα εισιτήρια για το φιλικό του Σαββάτου (18.45) με την ΑΕΚ
Δύο μέρες πριν το δεύτερο εντός έδρας φιλικό της παιχνίδι, η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της. Στην προσπάθειά της αυτή, προστέθηκαν στις υποχρεώσεις της και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Φερνάντο Γουάλας και Κριστιάν Ομπόντο, ενώ αυτός που βγάζει κυριολεκτικά..."μάτια" στις προπονήσεις είναι ο "μάγος" Ολιβέίρα. 
Διπλή προπόνηση περιλάμβανε και το χθεσινό πρόγραμμα με την SKODA ΞΑΝΘΗ να γυμνάζεται σε τομείς της φυσικής κατάστασης, της δύναμης και της τεχνικής.
Το Σάββατο στις 18:45 στο "SKODA ΞΑΝΘΗ Arena" η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 7 € ενώ υπενθυμίζεται πως η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας.
….
Και η Ανακοίνωση του μήνα:
Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. για τον κ.Καραγκούνη
 

Το όνομα του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας έπαιξε σε διάφορα ρεπορτάζ για την ομάδα της Ξάνθης. Η διοίκηση της Skoda Ξάνθη απάντησε σε όλα αυτά, με το γνωστό και αγαπημένο τρόπο.
Δηλαδή μία κορυφαία ανακοίνωση:
"Τελικά ευρέθη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, με ελικοδρόμιο και με μικρή έκταση για το παιχνίδι του γκολφ για τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να υπογράψει σ’ εμάς, τον κ. Καραγκούνη. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »