*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

Την ορκωμοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης και πολλοί Δήμαρχοι απο την Ξάνθη, τους γειτονικούς δήμους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου....

24 Αυγούστου


Νέος Δήμαρχος Ξάνθης και με…όρκο πλέον ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος από σήμερα στις 12 το μεσημέρι.
 
 
 
 
 
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Δημαρχείο, ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης μαζί με όλο το νέο δημοτικό συμβούλιο, ορκίστηκαν σήμερα και αναλαμβάνουν από 1 Σεπτεμβρίου επίσημα τα καθήκοντά τους για την επόμενη 5ετία.
Η τελετή ξεκίνησε στο ισόγειο του νέου δημαρχείου στις 12 το μεσημέρι και την τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, οι νέοι Δήμαρχοι Αμαρουσίου (Πατούλης), Καβάλας, Δράμας, Θάσου και οι τρεις νέοι Δήμαρχοι Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου), Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης) και Μύκης (Καπζά Τζεμήλ), ο Δήμαρχος Σμόλιαν Βουλγαρίας  και πολύς κόσμος.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό και ευλογίες από τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα. που ευχήθηκε καλή φώτιση και επιτυχία στην νέα δημοτική αρχή, στην οποία πρόσφερε μάλιστα και μια εικόνα.
Στην συνέχεια οι νεοεκλεγέντες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι, παρατάχθηκαν στη σειρά κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας σύμφωνα με το πρωτοκόλλο, δίνοντας όρκο πίστης και αφοσίωσης στα νέα τους καθήκοντα πλην του επικεφαλής του δημοτικού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ανταμπούφη που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο τελευταίος.
Στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια τον απερχόμενο Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τονίζοντας με έμφαση ότι «στόχος του δεν είναι η καρέκλα, αλλά η προσφορά στον Δήμο και τους δημότες, ενώ μίλησε παράλληλα για πλουραλισμό και πολυφωνία στο νέο δημοτικό συμβούλιο που αποτελεί και εχέγγυο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Δήμο μας».
Από την πλευρά του συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης και το νέο δημοτικό συμβούλιο και  ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης που τόνισε με νόημα, «για εμένα και για κάποιους συναδέλφους ήρθε ο καιρός να φύγουμε. Το να φεύγει κάποιος δεν σημαίνει ότι σταματά η ζωή, αλλά γεννιέται κάτι καινούργιο, κάτι δυνατότερο και να είστε βέβαια ότι θα πετύχετε και θα φέρετε το κάτι παραπάνω». 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »