*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ και σωστή πολιτική επιλογή του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη-Δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Καβάλας

24 Αυγούστου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης (8.327 σταυρούς!!!), νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Ενώ συνεχίζει και παραμένει "σφίγγα" ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης χωρίς να αποκαλύπτει ονόματα και τα σχέδιά του, αποκλειστικές και έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες του "Μ" λένε ότι "νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου θα είναι ο δικηγόρος και πολιτευτής ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣαπο την Καβάλα, που μετά από χρόνια απουσίας από την Αυτοδιοίκηση, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό της "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" σαρώνοντας μάλιστα σε ψήφους, αφού αναδείχτηκε πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, συγκεντρώνοντας  8.327 σταυρού!!! 
Ο Κώστας Αντωνιάδης ήταν πάντοτε αυτοδιοικητικός. Από το 2002 ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση του Β βαθμού ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Καβάλας, στην συνέχεια ως Αντινομάρχης Καβάλας και αργότερα ως Πρόεδρος του Ν.Σ ως το 2010.
Μάλιστα όταν δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Παυλίδη να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του μετά από 4 χρόνια απουσίας, είχε τονίσει με έμφαση αρχές Απριλίου 2014:
"Τώρα επιστρέφω στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση γιατί κατά την άποψη μου πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε την θέση της Καβάλας που της αρμόζει στην Περιφέρεια. Πρέπει να φέρουμε και πάλι τον θεσμό της Περιφέρειας και δη της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης σε τέτοιο σημείο, ώστε στο κέντρο του πυρήνα να βρίσκεται ο άνθρωπος και πάνω από όλα να δώσουμε την αίγλη στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας".
Οι ψηφοφόροι λοιπόν της Νομαρχιακής Ενότητας Καβάλας τον τίμησαν δίνοντάς του με διαφορά την 1η θέση και 8.327 σταυρούς και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτό αποτέλεσε και για τον νέο Περιφερειάρχη το έναυσμα να του εμπιστευθεί και την θέση του νέου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού αποδεδειγμένα έχει και τις ικανότητες αλλά και την εμπειρία και την καταξίωση του κόσμου να είναι ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »