*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

21 Αυγούστου


Τη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στο πλαίσιο των φετινών Γιορτών Παλιάς Πόλης στις 20.30 στη Πλατεία Μητροπόλεως έρχεται το επιτυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο Δημήτρης Παπαδημητρίου & Φωτεινή Δάρρα για μια γοητευτική μουσική βραδιά όπου θα παρουσιάσουν τα πασίγνωστα τραγούδια τους στην πιο πρωτότυπη εκδοχή τους έτσι όπως πρωτογράφτηκαν και πρωτοτραγουδήθηκαν από τους ίδιους!!!
……

Απόψε στο «BAISER» όπως κάθε Πέμπτη βράδυ βραδιά coctail για ξεχωριστά, δροσιστικά κοκτέιλ και μοναδική μουσική που θα σας συναρπάσει! Το γνωστό cafe bar σας παρουσιάζει επίσης τους «COCKTAIL GENTS»& Mr GEORGE YIANNAKIS για νύχτες μαγικές και… ονειρεμένες!!!
....

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 στις 22.00 ετοιμαστείτε γιατί το.. τρακτέρ και τα... πιπινάκια έχουν τη τιμητική τους στο live που διοργανώνεται στο «Vox Lounge Bar» με τον μοναδικό, ανεπανάληπτο, και φοβερό Νίκο Στογιαννίδη! Μια βραδιά πανικού και κεφιού που θα σας μείνει αξέχαστη!!!
...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου «Οι Απίθανοι» σας προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γλέντι που θα γίνει στη πλατεία του χωριού τη Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 στις 21.00, με άφθονο τραγούδι, χορό, φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική! Να είστε όλοι εκεί!

Στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2014 του Δήμου Ξάνθης, οι ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ της Ξάνθης, οργανώνουν και φέτος τον 8ήμερο μαραθώνιο Ποντιακού γλεντιού - τα 3α Παρακάθια-Μουχαμπέτια, στο γνωστό σας πλέον στέκι, στο Λημνίο της Ξάνθης
……

Το Σάββατο 23 Αυγούστου στις 18.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία Αβδήρων και στο beach bar «Porto Molo». Περάστε ένα χορευτικό απόγευμα σε ρυθμούς Zumba & Latin!
Το event αυτό θα γίνει η... ΜΟΝΗ επιλογή για αυτό μη λείψει κανείς!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »