*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

29 Αυγούστου


*Και φέτος όπως μαθαίνω, στο γνωστό «μπαλκονάκι» στη Ξάνθη φυσικά, γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μελίνα Παπαβραμίδη…
Μάλιστα εκτός των άλλων, μας κέρασε και κομμάτι από την υπέροχη τούρτα της!
-Μελίνα τα χρόνια μου πολλά κι εσύ Κώστα μου, να την χαίρεσαι, γιατί συνεχίζει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ από το στίβο στα 100 μετ’ εμποδίων, στο στίβο της ζωής!
….

*Λέτε να το υποστώ κι αυτό; Να δω δηλαδή τον  Γιώργο Καρυπίδη με τον Αντώνη Χειμωνίδη να παντρεύουν και να γίνονται κουμπάροι στο μελλοντικό γάμο του Γιώργου Κουμουλίδη με την Γεωργία Τατσόγλου;
-Πάντως μαζί έπιναν καφέ χθες το πρωί στο «ΘΕΜΑ» του Ανδρέα Ιντζέ….ανοίγοντας νέο «ΘΕΜΑ»!
….

*Κι επειδή κάποιοι ενδεχομένως δεν το έμαθαν ακόμη, να επαναλάβω ότι Γιώργος και Γεωργία θα παντρευτούν το καλοκαίρι του 2015, ενώ το Πάσχα ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ζητήσει το χέρι της…και θα της αφιερώσει το νέο του c.d. που θα τραγουδάν μαζί!

*Σε καφέ της Κομοτηνής κατέληξαν μετά την ορκωμοσία της Περιφέρειας, σχεδόν άπαντες οι προσκεκλημένοι Δήμαρχοι…
Μάλιστα στο τραπέζι συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης. Ιδού και η αποκλειστικότητα
……

*Σημειώνω ότι ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης, πήγε και στο Εράσμιο που είχε εκδηλώσεις, προκειμένου να χειροκροτήσει και να απολαύσει το τρομερό συγκρότημα του Γιώργου Γραβάνη!
Κι έγινε ο χαμός!
(Σ.Σ. Κρίμα μόνο που είχε λίγο κόσμο φέτος, σε σχέση με άλλες χρονιές…)
….

*»Νοιώθω «απελευθερωμένος» πλέον, δήλωσε ο Μανώλης Φανουράκης, περιμένοντας πλέον τον διάδοχο του στο κέντρο Πολιτισμού….
-Απελευθερωμένος ή…..μοναχικός και ….»τελειωμένος»! ;
….

*Μαθαίνω ότι… «τρυφερό» τέα τετ και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε στη Καβάλα (και μάλιστα σε γραφικό καφέ μπαρ…) ο Ξανθιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Βασιλειάδης με πανέμορφες αρχαιολόγους…
-Προφανώς για τον τύμβο της… Αμφίπολης!

-Μάλιστα στη παρέα ήταν και ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης!!! Προφανώς γιατί έχει κοινά… αρχαιολογικά ενδιαφέροντα με τον Τάσο!!!
-Και η επί πλέον είδηση…
Ο Τάσος Βασιλειάδης παραβρέθηκε χθες και στην ορκωμοσία της Περιφέρειας και ιδού η φωτογραφία του με τον πρώην Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη και φυσικά τον Μιχάλη Αμοιρίδη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »