*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

21 Αυγούστου


*Γενέθλια είχε χθες η όμορφη Ελεωνόρα κόρη του Λευτέρη Καρακατσάνη  και νέα επιχειρηματίας του πολύ πετυχημένου café bar- εστιατορίου «ΚΗΠΟΣ». Από τη στήλη τις θερμότερες ευχές μας!
-Πολύχρονη να είσαι Ελαιονώρα και πάντα μαγική και ονειροπόλα, δημιουργώντας όμορφα πράγματα!!!
Γιατί κατά γενική παραδοχή, ο καλοκαιρινός ΚΗΠΟΣ δίπλα στο ποτάμι δεν «παίζεται» και ιδίως στο άψογο service, στην βαρελίσια μπύρα και το κρύο πιάτο…
... 

*Άπαιχτος και πάντα ρομαντικός!!! Ο λόγος για τον Γιώργο Ταμία που φωτογραφήθηκε λέει με την πιο όμορφη της Καβάλας που ακούει στο όνομα Μαρίνα Μελίνα!
-Ο Γιώργος μετά από την επιστροφή του από τη Κρήτη σε νέες και... γοητευτικές περιπέτειες!!!
-Αρκεί το ταξίδι να έχει και αίσιο τέλος, καθότι οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως… «λιώνουν» το Φθινόπωρο!

*Στη όμορφη  Θεσσαλονίκη βρέθηκε προ ημερών η Δέσποινα Ουζγούρογλου και μάλιστα όπως μου είπε στενός της φίλος γύρισε ριζικά ανανεωμένη από τη συμπρωτεύουσα που τόσο αγαπά!
Και στη κυριολεξία…αναγεννημένη από τις διακοπές της και τον…νέο (;) έρωτά της;
-Δέσποινα άλλωστε είναι μόνο μια!
...

*Ένα φοβερό live ετοιμάζεται προσεχώς στη πόλη μας με τους Γιώργο Κουμουλίδη- τη φοβερή «Πάολα» της Ξάνθης Γεωργία Ταστσόγλου και τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Ξανθιώτη και το... «τσικουλάτα» να έχουν τη τιμητική τους! Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα είναι έτοιμα ενώ μένει να μάθουμε το πότε θα γίνει... Πάντως λέγεται ότι δεν θα αργήσει και θα είναι μια φανταστική βραδιά! Αναμείνατε!!!
...

*Το όνομα που θα δώσει στη κόρη της αποκάλυψε προ ημερών σε γνωστό Αθηναϊκό περιοδικό η δική μας Μπέτυ Μαγγίρα! Αποφάσισαν λοιπόν από κοινού με τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη να της δώσουν το όνομα της μητέρας της που είναι Καλλινίκη!
-Μάλιστα η βάπτιση αναμένεται να γίνει πιθανότατα την άνοιξη του 2015 με νονά τη φίλη του ζευγαριού Μαργαρίτα Λιβάνη.
-Η γιαγιά Νίκη βέβαια περιμένει να ακούσει με ανυπομονησία το όνομα της. Με το καλό!!!
...

*Συνεχίζω με ένα φοβερό στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μουσική Παρέα»  του νέου ραδιοφωνικού παραγωγού του Life 92.1 fm Σωτήρη Χιώτη, ο οποίος κάλεσε και τους φίλους του Μανώλη και Λία στο στούντιο και επέλεξαν όλοι μαζί καταπληκτικά ελληνικά και ξένα κομμάτια για τους ακροατές του δημοφιλούς σταθμού. Αμέσως μετά την εκπομπή έμαθα ότι βρέθηκαν για ποτάκι στο μαγαζί «τυφλόμυγα» της Παλιάς Πόλης.
-Άλλωστε κι ο έρωτας μη ξεχνάτε ότι είναι…»τυφλός»!

*Για τον Οκτώβριο μετέθεσαν τελικά την πρεμιέρα του νέου ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ οι νέοι του επιχειρηματίες Μπάμπης Δαργανάκης, Ντορόζ και Γιώργος Μουσμουλίδης…
Η έκπληξη (από πρώτο χέρι η είδηση…); Ενδεχομένως να μπουν άλλα 1-2 άτομα στην νέα επιχείρηση…Όλα είναι ανοιχτά!
…..
*Και κλείνω με κάτι σούπερ! Το beach bar Karoto στη Παραλία Ερασμίου σε συνεργασία με τους News Boys In The City 92.1 …σας προσκαλούνε στο πιο μεθυστικό, στο πιο cool, στο πιο ανεβασμένο event του καλοκαιριού CORONA EXTRA PARTY,
τη Κυριακή 24 Αυγούστου  από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τη δύση του ήλιου!!! Μην λείψει κανείς....Η μεταφορά από και προς το beach bar Karoto θα γίνει με λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ και το κόστος του εισιτηρίου με επιστροφή είναι 3€..... Να είστε στα ΚΤΕΛ 12.15.
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »