*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: Υπολογίζουμε σε τουλάχιστον 80 εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό

01 Αυγούστου


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ (17-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ «Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ»


*Ταυτόχρονα με την έκθεση θα συνδιοργανωθούν και εκδηλώσεις στους χώρους για να την κάνουν πιο ελκυστική στους επισκέπτες της, η Γενική έκθεση Ξάνθης δεν θα υστερεί καθόλου σε σχέση με τις εμπορικές εκθέσεις Αλεξανδρούπολης και Καβάλας!
Για διπλή έκθεση στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» ετοιμάζεται τον Οκτώβριο το Επιμελητήριο Ξάνθης, βάζοντας στόχο εκτός από τη διοργάνωση της καθιερωμένης έκθεσης για την εξοικονόμηση ενέργειας που διοργάνωσε τον περασμένο Φλεβάρη. Συγκεκριμένα και από 17 έως και 22 Οκτωβρίου 2014, προγραμματίζεται η γενική έκθεση και ήδη έχει ληφθεί η σχετική άδεια από το Δήμο Ξάνθης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν εκθεσιακός χώρος το Κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης». Σε δηλώσεις του στο «Μ» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στυλιανός Μωραΐτης μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για την διοργάνωση της γενικής έκθεσης, προεξοφλώντας ότι θα υπάρξει τουλάχιστον 4πλάσια συμμετοχή επαγγελματιών και επιχειρηματιών, τονίζοντας με έμφαση τα εξής;
«Αν κρίνω από τις δύο προηγούμενες Εμπορικές εκθέσεις που ωστόσο ήταν εξειδικευμένες και ωστόσο είχαμε πολύ ικανοποιητικές συμμετοχές και κόσμο, θεωρώ ότι αξίζει να γίνει και μία γενική έκθεση στην Ξάνθη, ώστε να μην υστερεί ο Νομός μας σε σχέση με τους υπόλοιπους Νομούς. Έχουμε άλλωστε τη δυνατότητα να μη χρεώνουμε τα μέλη μας, δε θα ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ από τα μέλη μας για να γίνει η γενική έκθεση και με μέτριους υπολογισμούς, θεωρούμε σίγουρο ότι θα έχουμε τουλάχιστον 80 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως τις χώρες Βουλγαρία και Τουρκία, όπου ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Επίσης επιθυμούμε η Γενική Έκθεση Ξάνθης να πάρει μια ευρύτερη προβολή και διάσταση και γι’ αυτό θα προσκληθούν Επιμελητήρια και Επαγγελματικές Ενώσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από τις γειτονικές χώρες. Η Γενική έκθεση Ξάνθης δεν θα υστερεί καθόλου σε σχέση με τις εμπορικές εκθέσεις Αλεξανδρούπολης και Καβάλας! Το Επιμελητήριο Ξάνθης θέλει να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον που ήδη υπάρχει για τα τοπικά αγροτικά προϊόντα, όπως και άλλα προϊόντα που παράγονται σε επιχειρήσεις της περιοχής μας και τα οποία ενδιαφέρουν και  χώρες όπως η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Σερβία που θα προσκαλέσουμε να συμμετάσχουν. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες και τους σωστούς επιχειρηματίες να μπούμε σε αυτές τις αγορές κι όχι μόνο στην αγορά της Ελλάδας. Η γενική έκθεση όπως και η καθιερωμένη έκθεση για την εξοικονόμηση ενέργειας θα συνδιοργανωθούν ταυτόχρονα στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» 17-22 Οκτωβρίου και προκειμένου να «χωρέσουν» όλοι οι εκθέτες, ζητήθηκε και ο πίσω χώρος, ενώ για την επιτυχία της και προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου θα διοργανωθούν και εκδηλώσεις από συγκροτήματα της περιοχής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »