*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Νέα εποχή, νέο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ...Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

30 Ιουλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Έπεσαν στις 11 το πρωϊ οι υπογραφές, Γιώργος Μουσμουλίδης, Μπάμπης Δαργανάκης και Ντορόζ (Σταύρος Ιωσηφίδης) απο σήμερα τα νέα αφεντικά του ΝΕΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ"
    The history is beginning!....
Μια ακόμη επιβεβαίωση για τον "Μαχητή", καθώς έπεσαν σήμερα στις 11 το πρωϊ οι υπογραφές και οι Γιώργος Μουσμουλίδης, Μπάμπης Δαργανάκης και Ντορόζ (Σταύρος Ιωσηφίδης) είναι πλέον τα νέα αφεντικά του ΝΕΟΥ "Κυβερνείου"!
-Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, χάρις στην οξυδέρκεια και την αποφασιστικότητα του Παναγιώτη Σταυρακάρα να "εμπιστευτεί" παρά τις πολλές προτάσεις το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ σε Ξανθιώτες επιχειρηματίες με όνειρα και φιλοδοξίες να συνεχίσουν την ιστορία του.
Είμαστε σίγουροι οτι με πολύ δουλειά, το όραμα να προσφέρουμε στη Ξάνθη το καλύτερο στο χώρο της διασκέδασης και κυρίως την αγάπη των Ξανθιωτών που πάντα βρίσκονταν δίπλα μας στις επιχειρηματικές μας προσπάθειες και αγαπούσαν τα μαγαζιά μας σαν δικούς τους χώρους, σαν "δικά τους μαγαζιά" θα καταφέρουμε να δώσουμε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την αίγλη και τη λάμψη των παλιών όμορφων εποχών....", μας είπε στέλεχος της επιχείρησης μετά το επίσημο "κλείσιμο" της συμφωνίας.
Απο αύριο οι επιχειρηματίες του ΑΕΡΙΚΟ και του LOLA ξεκινάνε το ξήλωμα και....την ριζική ανακαίνιση του μαγαζιού, με στόχο το νέο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ να προλάβει τις Γιορτές Π. Πόλης και να ξεκινήσει μέχρι τέλη Αυγούστου.
Καλές δουλειές....The history is beginning...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »