*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

24 Ιουλίου


Το αντιπολεμικό έργο του Αισχύλου «Πέρσες» παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 57ου Φεστιβάλ Φιλίππων.
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Φέρτης (Δαρείος), Άκης Σακελλαρίου (Άτοσσα), Λάζαρος Γεωργακόπουλος (Αγγελιαφόρος), Γιώργος Κολοβός (Ξέρξης).

………..

Άλλο ένα καλοκαιρινό Σαββατόβραδο σας παρουσιάζουμε και σας προσκαλούμε στο cafe bar «ΠΥΞΙΔΑ» σε μια δροσιστική και απόλυτα καλοκαιρινή βραδιά με όλα τα cocktail στα 5 ευρώ!!! Στα decks o DJ LnG με αυστηρά summer ρυθμούς και ήχους...

……….

Ίσως το πιο ανατρεπτικό EVENT που έχει γίνει στο My Club Xanthi.
Ότι πιο φρέσκο, ότι πιο καλοκαιρινό, ότι πιο NIGMA.
Αυτό το ΣABBATO 26 IOYΛIOY ένα LIVE γεμάτο επιτυχίες!
O χειμώνας που μας πέρασε τους βρήκε στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και το καλοκαίρι τους γεμάτο επιτυχίες...
Aπο το POP μέχρι το Λαϊκό, ένα LIVE γεμάτο εκπλήξεις & ανατροπές... Kαι επειδή το πάρτυ με τους NIGMA δεν σταματά ΠOTE Mετά το Live ακολουθεί DJ Super Set από τους ίδιους τους NIGMA μέχρι να ξημερώσει!!!
ΕΤΣΙ γιατί αυτή Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ μας δίνει ΑΦΟΡΜΕΣ για να ΠΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.... ΤΣΕΚΕ ;)
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας κάντε την κράτησης σας.
Info & RZV : 25410-73536.

……….

Ο κύκλος εκδηλώσεων του Ι.Θ.Τ.Π. στις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2014, είναι αφιερωμένος στη μνήμη του κ. Κυριάκου Σταματιάδη.
Και φέτος το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης 2014, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις.
Από το «Μονοπάτι της Ζωής» έως την σκηνή, τέχνης και πολιτισμού, «Νησάκι», στην οδό Πινδάρου και έως τον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου «Elisso», το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, θα πραγματοποιήσει πληθώρα εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων επισκεπτών.

…………

Μετά από έναν χειμώνα δισκογραφικού πυρετού και δημιουργίας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ δίνει ξανά ραντεβού με το κοινό:
Πέμπτη 7 Αυγουστου στο Δημοτικο Γηπεδο Νικησιανης (περιοχή Παγγαιου, Καβάλας)!
Μαζί επί σκηνής η ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ!
Την Πέμπτη 7 Αυγούστου η καρδιά της μουσικής χτυπά στη Νικησιανη με τις λατρεμένες μελωδίες του Θανάση να κατακλύζουν το υπέροχο Δημοτικό Γήπεδο!

…….

Η Συναυλία του καλοκαιριού , Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες !
Σάββατο 2 Αυγούστου live στο Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας (Ξάνθη). Από του Αιγαίου Τα Νερά... ως το Θάλασσα Μου Σκοτεινή και το αξεπέραστο ποτάμι που... δεν γυρίζει πίσω!!! Τιμές Εισιτηρίων :Προπώληση : 10e (Τα πρώτα 200)

Ταμείο : 12e.  Σημεία Προπώλησης : Ξάνθη : Studio Italos - Γενισέα : Sports Cafe / Νεοφυτίδης. Καβαλα : Αερικο-Κομοτηνη : Βιβλιοπωλειο Δημοκριτειο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »