*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

29 Ιουλίου


ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 3-4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!
Είχε ισχυριστεί ο Φανουράκης όταν «χρέωναν» όλοι στην ανυπαρξία του τη μη λειτουργία του θερινού δημοτικού θεάτρου λόγω έλλειψης πυρασφάλειας ότι είχε ενημερώσει την Τεχνική Υπηρεσία, νίπτοντας τα χείρας του ως νέος Πόντιος Πιλάτος…
-Ας δεχτούμε ότι πράγματι έκανε ένα τυπικό έγγραφο κι από κει και μετά όμως… ΤΙΠΟΤΑ! Αφοσιώθηκε στις δημοτικές εκλογές και το πώς θα εκλεγεί ο ίδιος, αδιαφορώντας ότι:
1. Παρέμεινε έμμισθος αντιδήμαρχος χωρίς να παραιτηθεί ποτέ, κοροϊδεύοντας τον κόσμο της Ξάνθης.
2. Είχε σοβαρές απώλειες τόσο στο οικονομικό όσο και στο πολιτιστικό κομμάτι η πόλη όπως και ο Δήμος, εξ’ αιτίας της μη λειτουργίας του καλοκαιρινού θεάτρου.
Και το καλύτερο παράδειγμα της πλήρους αποτυχίας του;
Μα το ότι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης όταν πήρε την «υπόθεση» επάνω του, κατάφερε μέσα σε 3-4 εβδομάδες να γίνει η μελέτη και να υλοποιηθεί παίρνοντας άδεια πυρασφάλειας το καλοκαιρινό θέατρο, ενώ αυτός επί 8 μήνες ήταν αδιάφορος και δεν έκανε τίποτα!
….

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!
Αν με ρωτούσατε ποιόν πολιτικό θεωρώ «πολιτικό του… τίποτα» που εκτός από….στιλάτο στυλ και διπλωματία (πάντα ήταν με όλους…!) η προσφορά του στη πατρίδα ήταν ελάχιστη έως μηδαμινή…
Θα στεκόμουν σε ένα όνομα!
-Δημήτρης Αβραμόπουλος!
Απέτυχε στον Δήμο της Αθήνας, απέτυχε να γίνει αρχηγός κόμματος, τον έκανε ο Αντώνης Σαμαράς Νο 2 και τον επέλεξε τώρα και την θέση του Έλληνα Επιτρόπου της Ε.Ε.
Μια ζωή πολιτική καλοπέραση, επαγγελματικές υψηλές θέσεις, σαλόνια και κάτι ουσιαστικό για την ελληνική πολιτική και τον Έλληνα που υποφέρει….
-Μα… ΤΙΠΟΤΑ!
(Σ.Σ. Όχι φυσικά ότι η Ντόρα θα ήταν καλύτερο που επίσης δεν δούλεψε ποτέ και απλά τα τζάκια κυριαρχούνε στην Ελλάδα…).
……

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ LA PLAZA
Ακόμη περιμένουμε να μας απαντήσουν οι δύο αντιδήμαρχοι Ξάνθης Εμμανουήλ Φανουράκης και Αλέκος Κυριακίδης (μη βάζουμε τέτοια δύσκολα ερωτήματα στον ίδιο τον Δήμαρχο…), η άδεια του γνωστού La plaza πόσα τραπεζοκαθίσματα προβλέπει εντός και εκτός του καταστήματος, αφού οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, σε αντίθεση με τον πρώην Κώστα Ρόίδο, έχουν κάνει γενική κατάληψη του πεζοδρομίου ενώ παράλληλα κατέχουν κι ένα τέταρτο της κεντρικής πλατείας!

-Τι πλήρωσαν για το 2011, το 2012 και το 2013, τι θα πληρώσουν για το 2014 εκτός αν η πόλη τους… ανήκει και υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση!
(Σ.Σ. Γιατί ακόμη βοά η πόλη για τον «τρόπο» απομάκρυνσης των διαβάσεων τυφλών από το συγκεκριμένο μαγαζί…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »