*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης

28 Ιουνίου


Με παρέμβαση του βουλευτή Ξάνθης και πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού και την σύμφωνη άποψη του Μητροπολίτη Ξάνθης δίνεται οριστική λύση στο πρόβλημα του Ιδρύματος και την καθυστέρηση της μισθοδοσίας των εργαζομένων

*Ωστε οι γονείς να είναι σίγουροι ότι θα έχουν συνεχή περίθαλψη τα παιδιά τους!
ΚΡΑΤΙΚΟ Ίδρυμα γίνεται το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ξάνθης, κάτι που θα μπορούσε ήδη να έχει γίνει πριν 6-7 χρόνια τουλάχιστον, αν δεν υπήρχαν κάποιες τοπικές αντιδράσεις…
Συγκεκριμένα κι ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή Ξάνθης και πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού και την σύμφωνη άποψη του Μητροπολίτη Ξάνθης φαίνεται πως επιτέλους δρομολογούνται εξελίξεις και δίνεται οριστική λύση στο πρόβλημα του Ιδρύματος και την καθυστέρηση της μισθοδοσίας των εργαζομένων αλλά και σιγουριά στους γονείς ότι θα έχουν συνεχή περίθαλψη για τα παιδιά τους! Γεγονός που ίσως είναι και το πιο ουσιαστικό για την συγκεκριμένη υπόθεση…

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Μιλώντας για το θέμα του ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ξάνθης ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός που όλη την εβδομάδα «έτρεχε»στα Υπουργεία για θέματα της Ξάνθης, δήλωσε τα παρακάτω:
«Έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα με το οποίο ασχολούμαστε αυτή την περίοδο με τον Μητροπολίτη και τον Δημήτρη Σαλτούρο για το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. 
Είχαμε προσπαθήσει  τότε να το λύσουμε, ήμασταν έτοιμοι να το λύσουμε, έγιναν οι ανασχηματισμοί και όλα τα υπόλοιπα και ήταν στον αέρα. Τώρα κινούμαστε με τον Μητροπολίτη μας και τον Δημήτρη Σαλτούρο και πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να προχωρήσει η ενσωμάτωση του σε ένα ευρύτερο πλαίσιο του κράτους πλέον.
Να γίνει ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, μακάρι κρατικό να γίνει έτσι ώστε οι γονείς να είναι σίγουροι ότι θα έχουν συνεχή περίθαλψη τα παιδιά τους. Αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Με βάση τον τελευταίο νόμο όλα αυτά τα ιδρύματα εντάσσονται σε ένα ενιαίο σύνολο στις Περιφέρειες.

Γιατί οι εργαζόμενοι αγωνιούν δεν πληρώνονται, οι γονείς αγωνιούν επίσης τι θα γίνει με τα παιδιά εάν αυτό το πολύ σοβαρό ίδρυμα κλείσει, αντιλαμβάνεστε ότι γίνετε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για να μπορέσουμε να δώσουμε μια οριστική λύση και αισιοδοξούμε και ότι οι εργαζόμενοι θα πάρουν όλους τους μισθούς τους, γιατί συναντήσαμε και τον κύριο Βρούτση για το ίδιο θέμα και δεσμεύτηκε ότι θα πληρωθούνε, θα πάρουν όλα τα χρήματα που τους οφείλονται…».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »