*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

28 Ιουνίου


ΟΚ το εμπεδώσαμε ότι ο δρόμος για την παραλία του Μυρωδάτου θα παραληφθεί -καλώς εχόντων των πραγμάτων- το φθινόπωρο ή ενδεχομένως και τον… χειμώνα! Ο Καραλίδης δεν ήταν εκείνος που δήλωνε πέρσι ότι πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που θα δοθεί για χρήση αρχές του φετινού καλοκαιριού; Θα μου πείτε πως ο ίδιος ήταν κι εκείνος που έλεγε ότι η γέφυρα στον περιφερειακό δρόμο θα δίνονταν στην κυκλοφορία μέσα σε… 1-2 μήνες και παραδόθηκε σχεδόν μετά από… ένα χρόνο! Όταν μετά οι πολίτες λένε ότι οι πολιτικοί μας είναι ασυνεπείς, επιπόλαιοι και… αερομπουρδολόγοι, έχουν άδικο;
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μήπως έχουν άδικο όταν τους… μαυρίζουνε;;;
…………..

«Είμαι ευτυχής που θα συνεργαστώ με την SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα πω το αυτονόητο. Είναι τιμή για τον οποιοδήποτε προπονητή, είτε Έλληνα, είτε ξένο, αυτή τουλάχιστον είναι η άποψή μου, να εργαστεί σε μία εταιρία όπως η SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό και θα δουλέψω σκληρά, ώστε να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και με επέλεξαν ως προπονητή της ομάδας αυτής».
(Από τις πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Skoda Ξάνθη Σάκη Τσιώλη)
-Κι εμείς το ίδιο… Πανευτυχείς, αρκεί να μην φύγεις κι εσύ… «νύχτα» όπως και κάποιους άλλους… που πίστεψε ο Πανόπουλος.
……………….

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Όταν ακούς έναν αντιδήμαρχο να λέει για την επίλυση κάποιου προβλήματος «και μένα τι με νοιάζει… ας αναλάβει το λύσει από δω και πέρα ο Δημαρχόπουλος», ενώ ο ίδιος βέβαια παραμένει κανονικά στη θέση του και παίρνει την αντιμισθία του…
-Τότε την «ψάχνεις»; Ο άνθρωπος έτσι έχει μάθει να λειτουργεί…και ευτυχώς σύντομα θα μας «απαλλάξει» από την παρουσία του, ανεξάρτητα αν παραμένει «κολλημένος» με τη… θέση και τα μεγαλεία του!
……
*Είχαμε τον Χρίστο Πούλιο να κάνει στο face booklike στον Λύρατζη, μου λένε κάποιοι ότι κάτι παρόμοιο κάνει και νεοεκλεγείς της Περιφέρειας που κάνει like… στον ραδιοσταθμό του… Σταύρου Καρυπίδη!
-Μήπως άλλος «διαχειρίζεται» τα like και τον εκθέτει με τον τρόπο αυτό, διότι αμφιβάλω πολύ αν ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει χρόνο να ακούσει μουσικό ραδιόφωνο… Τέσπα!
……
*Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου είχε ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός προκειμένου ο Δήμος να ενισχύσει το έργο των καπνοπαραγωγών και της ΣΕΚΕ για την καλλιέργεια καπνού Βιρτζίνια και στον κάμπο. Η αποκάλυψη χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» από τον ίδιο τον Αλέκο Κοντό, που συνεχίζει τις προσπάθειες για την καπνοκαλλιέργεια στην περιοχή τόσο με τα Βιρτζίνια όσο και με την βιολογική καλλιέργεια του καπνού μπασμά.

…..

ΤΕΡΕΝΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ:
Το ηλεκτροσόκ των Ελλήνων συνεχίζεται….
«Το ηλεκτροσόκ των Ελλήνων από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση με εντολές της τρόικας, συνεχίζεται. Μετά τον Τόμσεν που ζήτησε να γίνουν οι Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους, έρχεται τώρα και η ΔΕΗ χωρίς κανένα σεβασμό στο πατρικό στο χωριό, στα εξοχικά και στα ξενοίκιαστα ακίνητα λόγω της κρίσης, να αποφασίσει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος στις χαμηλές καταναλώσεις. Και όλα αυτά την ώρα που η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου ανακοίνωσε μείωση των αμοιβών των Ελλήνων εργαζομένων».

……………………..


Εορτασμός  Παρεκκλησίου Νοσοκομείου «Παναγία Παυσολύπης»
Γνωρίζεται ότι στις 2-7-2014 ημέρα Τετάρτη εορτή της Παναγίας της Παυσολύπης, εορτάζει το Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Ξάνθης.
Στο πλαίσιο της εορτής θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
α)  την Τρίτη παραμονή 1-7-2014 και ώρα 19.00΄μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός.
β)  την Τετάρτη 2-7-2014 θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία από 7:30΄έως 9:30΄π.μ. στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των συμπολιτών μας προκειμένου να παραστούν στις ανωτέρω εορταστικές εκδηλώσεις.
Με εκτίμηση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ
Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης  
………….

Προς Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη: «Παραπαίει» το σύστημα βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά συνεχίζει δυστυχώς ασύδοτη και… αδίστακτη στην κατ’ επιλογή πρακτική της, να στηρίζει τα πράσινα ΜΜΕ! Μα είναι δυνατόν να συνεχίζονται τα ίδια και τα ίδια ακόμη και τώρα που…»φεύγουν»; Δηλαδή να βομβαρδίζουν με… διαφημίσεις τους «δικούς» τους! Επιτέλους ίση μεταχείριση, επιτέλους αποκατάσταση του δικαίου, επιτέλους… ΤΕΛΟΣ στους «εργολάβους» των ΜΜΕ και τους πάτρωνές τους!
…….

Κοντός και Ταρενίδης ζήτησαν από τον Αντιπρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς να λειτουργεί 5νθήμερο το υποκατάστημα της Σταυρούπολης!
Συνεχίζονται οι προσπάθειες να λειτουργεί το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Σταυρούπολη όλη την εβδομάδα από τους Αλέξανδρο Κοντό και Παναγιώτη Ταρενίδη!  
Για το σκοπό αυτό μάλιστα την περασμένη Πέμπτη ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ και ο βουλευτής Ξάνθης είχαν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ.Αντωνιάδη, πιέζοντάς τον «να λειτουργεί το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Σταυρούπολη όχι 2 μέρες αλλά όλη την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων!

«Θυμάστε ότι τον είχαμε πιέσει για δύο μέρες έστω να λειτουργήσει η Τράπεζα. Τώρα τον πιέζουμε για όλη την εβδομάδα να λειτουργεί η τράπεζα..», δήλωσε χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Π. Παπαδόπουλου ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.
-Που δεν παρέλειψε και πάλι να εκφράσει την ικανοποίησή του για την υπογραφή σύμβασης της ΣΕΚΕ με την Τράπεζα Πειραιώς σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς καπνού των Νομών Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Δράμας, Πιερίας, Τρικάλων και Καρδίτσας!
Ας ευχηθούμε η Τράπεζα Πειραιώς να υλοποιήσει το αίτημά τους για την ακριτική Σταυρούπολη ώστε να μην εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και να μην ταλαιπωρούνται «τρέχοντας» στη Ξάνθη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »