*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, υπέκυψε στα τραύματά του

29 Ιουνίου


81χρονος σκοτώθηκε στη Νέα Χιλή Έβρου
 
Το Σάββατο 28-6-2014 το μεσημέρι, στη Νέα Χιλή Έβρου, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 81χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 81χρονου. 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια κατά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, υπέκυψε στα τραύματά του.        
Διδυμότειχο: Ανήλικο παιδί στα δόντια λυκόσκυλων - Στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση!

Σε οκτάχρονο αγοράκι επιτέθηκαν τα σκυλιά 44χρονου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Ορεστιάδας συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου (28-06-2014) τον 44χρονο διότι τα δυο σκυλιά του επιτέθηκαν σε ανήλικο αγόρι και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, δαγκώνοντάς το σε διάφορα σημεία του σώματος.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  
 
Συνελήφθη την Κυριακή 29-6-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 21χρονος ημεδαπός, διότι, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος αναζητείται, προκάλεσαν, με ρίψη πετρών, φθορές σε σταθμευμένο περιπολικό. Κατασχέθηκαν 2 πέτρες.             

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »