*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Ήταν κάτι που αναμένονταν... Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της ΕΠΣ ο Ν. Σπυριδόπουλος, νέος Πρόεδρος (τιμής ένεκεν) ο Σάββας Υφαντίδης!

31 Μαΐου


Παραιτήθηκε την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης από την θέση του Προέδρου ο Νίκος Σπυριδόπουλος για προσωπικούς λόγους.
Μια παραίτηση που ήταν αναμενόμενη, αφού εδώ και 2-3 μήνες πριν ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης, είχε αναγγείλει την αποχώρησή του.
Την θέση του κατάλαβε ο Σάββας Υφαντίδης που είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης (και το μακροβιότερο μέλος στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης) μέχρι την προκήρυξη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Υπενθυμίζεται ότι οι τελευταίες εκλογές στην ΕΠΣ Ξάνθης είχαν γίνει στις 6 Φεβρουαρίου 2011 με τον Νίκο Σπυριδόπουλο να εκλέγει τα 10 από τα 11 μέλη της νέας Διοίκησης.
Σημειώνεται ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης (τον Φλεβάρη του 2015), ο Νίκος Σπυριδόπουλος θα παραμείνει στην διοίκηση της  ΕΠΣ Ξάνθης αλλά από την θέση του Β’ Αντιπροέδρου.
Μετά την ανακήρυξη του νέου Προέδρου το βράδυ της Πέμπτης όλο το Δ.Σ. πήγε για ουζάκι (μαζί με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο Νίκο Σπυριδόπουλο), δείγμα της ομαλής διαδοχής στο Δ.Σ. της ΕΠΣ. Καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »