*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ με 140 ευρώ το ζώο για την ευλογιά!

31 Μαΐου


Οι παρεμβάσεις του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού στην Κυβέρνηση και ο αγώνας Λουκμακιά δικαιώθηκαν μετά από σκληρό αγώνα και πιέσεις

*Τι δήλωσε στον «Μ» και στο Xanthi channel o Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης Σάκης Λουκμακιάς, ευχαριστώντας όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας που συνέβαλαν στον αγώνα τους!
Μία μεγάλη μάχη κέρδισαν οι κτηνοτρόφοι του Ν. Ξάνθης αλλά και των γειτονικών νομών, αφού τελικά με την ΚΥΑ του 2014 θα αποζημιωθούν με 140 ευρώ ανά ζώο όλοι οι κτηνοτρόφοι των οποίων τα ζώα θανατώθηκαν όχι μόνο την φετινή χρονιά αλλά και το 2013 λόγω της ευλογιάς.
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΛΟΥΚΜΑΚΙΑΣ
Αναλυτικότερα η σημαντική και ιδιαίτερα θετική για τους κτηνοτρόφους όλης της Θράκης είδηση, «βγήκε»από στο γλέντι που διοργανώθηκε προς τιμή του νέου Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου το Σάββατο το βράδυ στο Όλβιο όπου μεταξύ των άλλων παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης και νέος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπείρου Θανάσης Λουκμακιάς ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικότερα στο θέμα των κτηνοτρόφων που επλήγησαν από την ευλογιά και την τελική δικαίωσή τους, μη παραλείποντας μάλιστα να τονίσει την σημαντική μάχη που δόθηκε ιδιαίτερα από τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό και φυσικά τις δυναμικές κινητοποιήσεις του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ξάνθης που απέδειξαν ότι με ενότητα και προσπάθεια πολλά μπορούν να κερδίσουμε για τον κλάδο τους.

«Είχαμε καρπούς από αυτή τη μάχη που δώσαμε με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ήδη αρχίσανε και πιστώνονται οι λογαριασμοί των κτηνοτρόφων που τα ζώα τους θανατώθηκαν το 2013. Αυτό σημαίνει ότι δικαιωθήκαμε έπειτα από πολλούς αγώνες που δώσαμε. Οι κτηνοτρόφοι θα αποζημιωθούν με την καινούρια ΚΥΑ του 2014 με 140 ευρώ ανά ζώο. Δώσαμε μάχες, τόσο εγώ αλλά ιδιαίτερα ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Ξάνθης Αλέκος Κοντός.
Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι συνέλαβαν αποφασιστικά στην δικαίωσή μας, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Έβρου Αλέκος Δερμετζόπουλος, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Ροδόπης κ. Στυλιανίδης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος καθώς και άλλοι βουλευτές στους οποίους απευθυνθήκαμε. Ήδη πιστώθηκαν οι λογαριασμοί των κτηνοτρόφων. Κανένας δεν θα αδικηθεί.
Θεωρώ ότι είναι τεράστια επιτυχία αυτό που καταφέραμε τόσο εγώ όσο και όλοι όσοι συμβάλανε σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λουκμακιάς πανευτυχής για την εξέλιξη του θέματός τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »