*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

SEE THROUGH

30 Απριλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Καλό θέλει να κάνει στον Χρίστο Πούλιο ο Γ. Σιδηρόπουλος και τελικά…κακό του κάνει, γιατί ανοίγει «θέματα» που κάθε άλλο παρά βολεύουν στον υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον…φανατικό του υποστηριχτή κύριο Νικολόπουλο, αυτόν της Πολεοδομίας….
….
*Διάβασα για παράδειγμα χθες το παρακάτω σχόλιο του Σιδηρόπουλου για το συγχαρητήριο του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου στην ομάδα μπάσκετ  της Ασπίδας Ξάνθης, σχετικά με την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία και απλά…μειδίασα!
Έγραψε λοιπόν ο Γ. Σιδηρόπουλος με πρωτοφανή εμπάθεια, νομίζοντας φυσικά ότι με τον τρόπο αυτό, προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στον…Πούλιο!!!
«…δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε πόσο αστείο ήταν να βγει κάποιος και να δώσει συγχαρητήρια στην Ασπίδα για την άνοδο στο μπάσκετ όταν έχει παντελή απουσία από τα αθλητικά και δη από το μπάσκετ»!
-Συγνώμη κύριε Σιδηρόπουλε, τον ξέρετε τον κύριο Τσιακίρογλου κι αν έχει σχέση με τα αθλητικά και δη το μπάσκετ, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του;
….
*Αλλά κι από την άλλη, μια κι εσείς το κατέχετε τόσο το «αντικείμενο» του μπάσκετ όπως και ο φίλος σας κύριος Χρίστος Πούλιος…
-Μπορείτε να μας πείτε αφού ήταν τόσο άξιοι, γιατί «πούλησαν» την ομάδα Μπάσκετ της πόλης; Και κυρίως με τι οικονομικό τίμημα;
-Το ερώτημα φυσικά όχι μόνο για τον πρώην Πρόεδρο κ.Πούλιο αλλά και τους υποστηριχτές του Νίκο Νικολόπουλο, Παναγιώτη Σταυρακάρα κλπ
Και περιμένω φυσικά και την ανάλογη απάντηση, γιατί δεν είναι δυνατόν φυσικά να μιλάνε αυτοί οι κύριοι…
Που μόλις σταμάτησαν οι χορηγίες της ΚΡΑΤΙΚΗΣ-Συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ, έσπευσαν και το «ξεπούλησαν» το εν λειτουργία το «μαγαζί», μολονότι τα είχαν όλα τζάμπα στη Ξάνθη. Ακόμη και το «Φ. Αμοιρίδης»!
…..

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου        «Μάνος Χατζιδάκις» σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 16.30-21.00 ημερίδα με θέμα  «Διαχείριση κρίσιμων περιστατικών στο σχολικό περιβάλλον».
Την Ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν, Εκπαιδευτικοί και Γονείς κατά την κρίση τους.
Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι οι : Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν. Ξάνθης και τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης με την Συμμετοχή του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων.  
Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ξάνθης  
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ

…….

Από 23:00 έως 07:00 το μειωμένο, νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ
Συνεχές ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου
Με συνεχές ωράριο, από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί, θα εφαρμόζεται από την προσεχή Πέμπτη, 1η Μαΐου, το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, υπενθυμίζει η επιχείρηση με ανακοίνωσή της για όσους καταναλωτές κάνουν χρήση του μειωμένου τιμολογίου.
Το συνεχές ωράριο ισχύει για τη θερινή περίοδο (από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου), ενώ το χειμώνα η μειωμένη χρέωση ισχύει και για δύο ώρες το μεσημέρι.
Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της, που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο - νυχτερινό), ότι για την καλοκαιρινή περίοδο, από 1ης Μαΐου 2014 έως 31ης Οκτωβρίου 2014, το συνεχές ωράριο θα ισχύει από 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο.
Με τα ισχύοντα τιμολόγια της ΔΕΗ, το πάγιο για το νυχτερινό ρεύμα είναι 2 ευρώ το τετράμηνο και η χρέωση της ενέργειας είναι 0,06610 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα Καταστήματα της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

………………………

Διενέργεια αεροψεκασμού προνυμφοκτονίας  κουνουπιών
Στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών έτους 2014 θα πραγματοποιηθούν  αεροψεκασμοί προνυμφοκτονίας κουνουπιών, σε συνάρτηση με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες, στην παραλιακή και παραβιστωνίδια ζώνη της Π.Ε Ξάνθης  την Τετάρτη 30-04-2014 και Πέμπτη  1-5-2014 και ώρα 06:30 πμ - 14:00 μμ.
 Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης των αεροψεκασμών, αυτοί θα ολοκληρωθούν την  Παρασκευή 2-5-2014, κατά τις ανωτέρω αναφερόμενες ώρες.
Η ημερομηνία πραγματοποίησης της δράσης ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες.

…………….


Συγχαρητήρια επιστολή Σ. Τσιακίρογλου για την άνοδο της Ασπίδας στο μπάσκετ
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης Σταυρούπολης, Σωτήρης Τσιακίρογλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, συγχαίρουν την διοίκηση, τους προπονητές, τους φιλάθλους, ιδιαίτερα όμως τους παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης της «Ασπίδας – Ξάνθης» για τις διαδοχικές της ανόδους τα τελευταία χρόνια και την κατάκτηση ακόμη ενός μεγάλου στόχου, όπως η άνοδος στην Β! Εθνική κατηγορία.
Οι συνεχείς επιτυχίες της Ξανθιώτικης ομάδας καταδεικνύουν με τον πιο εμφαντικό τρόπο, ότι η σωστή οργάνωση, η επιμονή, το πάθος, η ομαδική δουλειά και η προσήλωση στους στόχους, μετουσιώνουν το όραμα σε πράξη και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. 
(Σ. Σ. Περιμένω συγχαρητήρια επιστολή κι από την επιστολή της παράταξης Πούλιου για την άνοδο της Ασπίδας στην Β΄ κατηγορία μπάσκετ, γιατί αν θυμάμαι καλά… «φίλοι και στενοί συνεργάτες» του πρώην Προέδρου της ομάδας μπάσκετ «Ξάνθη BF», έσπευσαν και … «ξεπούλησαν» την τότε κραταιά και στην Α’ Κατηγορία ομάδα μπάσκετ της Ξάνθης. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…).

…………….


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με συνέντευξη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιου Κούλογλου, όπου αποκάλεσε την Π.Γ.Δ.Μ. ως «Μακεδονία», ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε τα εξής:

«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες ακούμε και διαβάζουμε αλλεπάλληλες δηλώσεις στελεχών και υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά μας θέματα, που μας θυμίζουν τη λαϊκή φράση “βάλαμε το λύκο να φυλάει το κοπάδι”. Πρώτα ο κ. Χριστόπουλος ζήτησε να αποκαλούνται “τουρκικά” τα σωματεία της μειονότητας στη Θράκη αγνοώντας ότι εκεί υπάρχουν Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, ενώ αμέσως μετά ο κ. Κούλογλου αποκάλεσε την Π.Γ.Δ.Μ. ως “Μακεδονία”. Θεωρώ ότι αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής. Είναι ανεύθυνο και εθνικά επικίνδυνο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις. Λυπάμαι γιατί, δυστυχώς, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελίσσεται σε συνοθύλευμα οπορτουνιστών και εθνικά επικίνδυνων ανθρώπων, οι οποίοι διατυπώνουν θέσεις που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα. Είμαι βέβαιος πως οι κάτοικοι της Μακεδονίας και της Θράκης, αυτών των ιδιαίτερα ευαίσθητων περιοχών της πατρίδας μας, θα καταδικάσουν με τη ψήφο τους όλους αυτούς και το κόμμα τους, που εκφράζουν τέτοιου είδους απαράδεκτες και εθνικά επικίνδυνες θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, “η γλώττα μη προτρεχέτω του νου”. Οφείλουμε να μιλάμε πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »