*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

Δημοσκόπηση της MetroStat για τις περιφερειακές εκλογές!

25 Απριλίου


 Προηγείται ο Γιώργος Παυλίδης, τρίτος ο Κουίκ, με διαφορά πρώτος στην Ξάνθη ο Κώστας Ζαγναφέρης έναντι του Φώτη Καραλίδη!
 
Συνεχίζεται το....αλαλούμ των δημοσκοπήσεων με τα ποσοστά ανάλογα την εταιρεία να ανατρέπονται άρδην....Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του KavalaPress που διαψεύδει πλήρως την δημοσκόπηση του Κανάλι 6 και του XanthiPress δημοσιεύοντας τα παρακάτω:
Ένα μήνα μετά την δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρία To the Point για τις Περιφερειακές Εκλογές στην ΑΜΘ, για λογαριασμό του Καναλιού 6, της εφημερίδας Τόλμη, της εφ. XanthiNews και του XanthiPress.gr, και η οποία έδειξε τον νυν περιφερειάρχη ΑΜΘ Άρη Γιαννακίδη να προηγείται με 9 ποσοστιαίες μονάδες του Γιώργου Παυλίδη, μια νέα δημοσκόπηση έρχεται να ανατρέψει εντελώς το σκηνικό.
Η νέα αυτή δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διάστημα 11 με 15 Απριλίου από την εταιρεία MetroStat για λογαριασμό του ΘΡΑΚΗΝΕΤ. Σύμφωνα με την νέα αυτή μέτρηση, ο Γιώργος Παυλίδης προηγείται κατά 3,3 μονάδες του Άρη Γιαννακίδη (23,7% έναντι 20,4%), ενώ το προβάδισμα διευρύνεται στις 3,8 ποσοστιαίες μονάδες στην ερώτηση περί επιλογής μεταξύ Γιαννακίδη και Παυλίδη στον 2ο γύρο.
Άξια αναφοράς, επίσης, είναι η τρίτη θέση που καταλαμβάνει (με ποσοστό 9,8%) ο Τέρενς Κουίκ. Ο Κώστας Μορφίδης έπεται με 8,7%, ενώ ακολουθούν οι Τραϊφόρος (3,7%), Κιτσόπουλος (Χρυσή Αυγή, 2,7%) και Τρέλλης (2,3%). Πάντως ο μεγάλος νικητής της δημοσκόπησης είναι οι αναποφάσιστοι, το ποσοστό των οποίων ανέρχεται σε 28,7%.
Όσον αφορά, πάντως, τον νομό Καβάλας αξίζει να αναφερθεί (όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω link) ότι η δημοσκόπηση φέρνει μπροστά τον Άρη Γιαννακίδη (με ποσοστό 20,6%), στην δεύτερη θέση τον Γιώργο Παυλίδη (19,6%) και στην τρίτη τους Κώστα Μορφίδη και Τέρενς Κουίκ (με 10,7%)
KavalaPress
…..
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ ΈΒΡΟΥ
Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η μέτρηση για την “Διερεύνηση του πολιτικού κλίματος στην Περιφέρεια Aνατολικής Μακεδονίας και Θράκης” που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.
Η μέτρηση έγινε από την εταιρεία  METROSTAT RESEARCH και παρουσιάσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Απριλίου 2014.
Αναλυτικότερα κατά νομούς της Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, έχουμε τους ακόλουθους πίνακες:

 
Προσθήκη λεζάντας
 Τέλος για την πρόθεση ψήφου της 2ης Κυριακής, τα αποτελέσματα της μέτρησης δίνουν τα ακόλουθα ποσοστά:

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »