*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Τον πήραν "χαμπάρι" για τα καλά και στον ΣΥΡΙΖΑ τον δημοσιογράφο-εργολάβο της πόλης και άρχισαν να τον "κράζουν" στο FACE BOOK!

29 Απριλίου


Η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού "αδειάζει" εν ψυχρώ τον Γιάννη Σιδηρόπουλο για την "σπέκουλα" στον Φώτη Καραλίδη: Μαθαίνεις Γιάννη μου, μαθαίνεις....

Με ένα πραγματικά αιχμηρό σχόλιο στο FACE BOOK για την δημοσιογραφία Γ. Σιδηρόπουλου, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Βασιλική Αγοραστού "αδειάζει" άγαρμπα τον δημοσιογράφο-εργολάβο της πόλης για την προσπάθειά του να "διαφημίσει" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Φ. Καραλίδη. Απολαύστε το σχόλιο, γιατί μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη οτι "δεν μπορεί να εμπαίζει τη νοημοσύνη του κόσμου" παίζοντας σε δύο και τρία ταμπλό, προκειμένου να "εξυπηρετήσει" φυσικά και την δήθεν....αριστερή φυσιογνωμία του, αλλά και την πράσινη εξουσία της Περιφέρειας, της οποίας είναι "εκλεκτό" και αγαπημένο παιδί....
Το σχόλιο για της κυρίας Βασιλικής Αγοραστού παρακάτω:
Επειδή δημοσιογράφος της περιοχής, εμφανίζει το ψηφοδέλτιο Καραλίδη ως το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι δημαρ, ελιά , πασοκ, συριζα ) να τον διρθώσω σε δύο λάθη που του ξέφυγαν....
1. Σύριζα δεν έχει. Αν οι αριστεροί ψάλτες θεωρούνται σύριζα .....
2. Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη έχει και DEB έχει και ΤΕΞ και ολίγον από Γκρίζους Λύκους....
Πάμε λοιπόν από την αρχή.
Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη είναι το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι, δημαρ, ελιά, πασοκ, γκρίζοι λύκοι, DEB, ΤΕΞ...) δηλαδή ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα....Μαθαίνεις Γιάννη μου, μαθαίνεις ...... ..me Xanthileft Xanthileft
......
Καταθέσε τελικά ψηφοδέλτιο ο Σωτήρης Τσιακίρογλου!
Σε πείσμα όλων τελικά την Κυριακή το βράδυ κατέθεσε ψηφοδέλτιο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σωτήρης Τσιακίρογου, δίνοντας απάντησε σε όλους τους λασπολόγους που επί σειρά μηνών έγραφαν οτι...δεν κατορθώσει να βρει υποψήφιους!!! 
Και τους λέγαμε τους κυρίους αυτούς μη βιάζεστε, διότι ο Σωτήρης θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο, ακόμη κι αν δεν πήρε χρίσμα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μας πίστευαν!!!
 ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Άρχισαν οι διαρροές στους συνδυασμούς μετά την επίσημη κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο κι όπως μαθαίνω, τουλάχιστον δύο υποψήφιοι του Συνδυασμού Τσακίρογλου με το που είδαν το όνομά τους στο επίσημο ψηφοδέλτιο, πήγαν στον "Αρχηγό" και δήλωσαν παραίτηση! Ήταν όμως αργά....
Έτσι θα είναι κανονικά στο ψηφοδέλτιο αλλά κομμάτι δύσκολο το βλέπω να ψηφίζουν και οι ίδιοι ακόμη τον εαυτό τους!
.....
*Το πλέον τραγελαφικό της ιστορίας...; Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδης (ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" και Καλιαμπάκας (ΣΥΡΙΖΑ), στο Πρωτοδικείο διαπίστωσαν οτι είχαν τον ίδιο....υποψήφιο στα ψηφοδέλτιά τους!
Οπότε αναγκάστηκε ο Αντωνιάδης να τον "σβήσει" για να τον συμπεριλάβει στο δικό του ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αβδήρων...
.....
*Επίσης η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της EGNATIA TV Ρένα Καραγιάννη, με το που το κανάλι την κάλεσε και της είπε "διακόπτεται" η συνεργασία μας, πήγε στον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο  Ιπποκράτη Καμαρίδη και του γνωστοποίησε επίσης την παραίτησή της απο την υποψηφιότητά της στο τοπικό Συμβούλιο Σταυρούπολης, διότι άλλως θα έχανε την δουλειά της. 
Και αναγκαστικά ο γιατρός ναι μεν αποδέχτηκε την παραίτησή της, αλλά δεν μπορούσε πλέον να κάνει τίποτα, αφού κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός και το όνομά της αναγκαστικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο. 
.....
*Η συμπαθής Ρένα πάντως γνωστοποίησε και δημοσιοποίησε ήδη σε όλους τους φίλους οτι παραιτήθηκε απο το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητά της για να είναι εντάξει. Οπότε, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε, ούτε η ίδια θα ψηφίσει τον εαυτό της, καταλογίζοντας ευθύνες σε αυτούς που την "ενέπλεξαν" στην όλη διαδικασία χωρίς αυτή να φταίει σε τίποτα.
Άντε Ρένα μου την άλλη φορά και υποψήφια βουλευτίνα...
...
*Φυσικά για όλα αυτά έχει την ευθύνη του και το Υπουργείο Εσωτερικών που την τελευταία στιγμή αύξησε κατά 30% τους υποψηφίους σε όλους τους συνδυασμούς κι έγινε...κουλουβάχατα! 
Απίστευτα δηλαδή πράγματα...που διηγώντας τα να κλαίς, αφού αναγκάστηκαν όλοι οι συνδυασμοί να "τρέχουν" απο τις 25 Απριλίου και μετά για να βρουν κι άλλους υποψηφίους για να συμπληρώσουν!!
.....
*Εκεί φυσικά που γίνεται ο χαμός του χαμού είναι με το Δροσερό που συνολικά θα έχει πάνω απο 40 υποψηφίους μόνο ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ. Και οι Δροσερίτες δεν δίνουν ταυτότητα και δεν κατεβαίνουν χωρίς ανταλλάγματα...αυτό να λέγεται.
.......
*Περισσότερα φυσικά απο αύριο γιατί όλοι οι συνδυασμοί δεν ανακοίνωναν ονόματα για τον φόβο των...Ιουδαίων! Δηλαδή μην τους "φύγουν" πριν την ώρα τους...Ήδη κάποιοι απο τις εφημερίδςε έμαθαν οτι τελικά συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια, αφού έδωσαν ναι μεν ταυτότητα, στη συνέχεια όμως μετάνιωσαν και κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δυστυχώς δεν συγκινήθηκαν καθόλου και τους έβαλαν με το ζόρισε αυτό. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »