*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Απριλίου


Όσο λοιπόν κι αν κάποιοι καλοπληρωμένοι «παπαγάλοι» συνεχίζουν να συκοφαντούν ασύστολα, να φιμώνουν και να επιδιώκουν την περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό του γιατρού και του συνδυασμού του, καταφέρνουν εντελώς το αντίθετο! Οι υπηρεσίες που προσπαθούν να προσφέρουν (με το αζημίωτο) στο κατεστημένο του Δήμου, μάλλον κακό θα τους κάνουν τελικά, γιατί ο κόσμος έχει αηδιάσει, έχει αναγουλιάσει και περιμένει την στιγμή να τους στείλει όλους αυτούς, μαζί με τους παπαγάλους τους στα αζήτητα!…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Δεν αναγούλιασε μόνο αλλά και θύμωσε ο κόσμος Τένη μου… Και θύμωσε πολύ!
…………………

Ήδη χάθηκε πολύτιμος καιρός από την ανικανότητα και την ανευθυνότητα του κυρίου Γιαννακίδη, του κυρίου Φώτη Καραλίδη και των συνεργατών τους.
Η πλήρης ανικανότητα του κυρίου Γιαννακίδη και του κυρίου Καραλίδη είχε ως αποτέλεσμα:, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης να «καταντήσει» κλειστό club ημετέρων με  πρακτικές αδιαφάνειας και συμπεριφορές αλαζονείας και έπαρσης απέναντι σε όλους τους πολίτες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους.
(Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης στην ανοιχτή επιστολή του στον Ξανθιώτικο λαό)
-Όλα εδώ «πληρώνονται» όμως…
………
Σεμνά & Ταπεινά
*Προβλέπω ότι θα πολυσυζητηθεί έντονα σήμερα η ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης (με το συνδυασμό του Γ. Παυλίδη) ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ.
-Όχι μόνο για το «αρχηγικό» πολιτικό της ύφος, αλλά και γιατί λέει τα πράγματα με το όνομά τους…
-Και ειδικότερα για τον σημερινό τοποθετημένο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη που αποτελεί και τον «αδύναμο» κρίκο της παράταξης Γιαννακίδη…
……
*Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης που το καλύτερο θα ήταν να μετονομαστεί σε Περιφερειακή Ενότητα…. κολλητών!! Και σίγουρα όχι όλων των Ξανθιωτών…
……
*Την ερχόμενη Παρασκευή 2 Μαϊου στις 19:30 στο Hotel Elisso γίνεται η Κεντρική Ομιλία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη  ΑΜ-Θ  Γιώργου Παυλίδη και η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου Ξάνθης. .
«Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ήρθε η ώρα  για την επιλογή που εμπιστευόμαστε . Θα είμαστε όλοι εκεί. Παρασκευή 2 Μαϊου στις 19:30 στο ξενοδοχείο Elisso», αναφέρει και το σχετικό σποτάκι που άκουσα…
-Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί…Οι  Στάμοι;
……
*Παππούς για 2η φορά έγινε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης, αφού ο γιος του Χρήστος (μετά τον Ανέστη που προηγήθηκε) απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι! Μάλιστα η χαρά του είναι τέτοια, που δεν… «πιάνεται» τον τελευταίο καιρό!
…..

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Σήμερα η παρουσίαση (17.00) του συνδυασμού Γιαννακίδη στη Ξάνθη
Σήμερα στις 5 το απόγευμα γίνεται η παρουσίαση του Περιφερειακού Συνδυασμού Γιαννακίδη. Αναλυτικά η πρόσκληση στον τύπο αναφέρει τα παρακάτω:
Σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Π) στην Ξάνθη, θα παρουσιαστεί ο συνδυασμός της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
……

Ποιοι είναι οι… υποψήφιοι-συμμορίτες κ.Σιδηρόπουλε;;;
Δεν γνωρίζω ποιοι «υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι» βόλταραν ή πήγαν στην έναρξη του Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων, διάβασα όμως χθες σχόλιο του Σιδηρόπουλου που χαρακτήριζε κάποιους από αυτούς ότι είχαν την εμφάνιση… συμμορίας και… ταράχτηκα! Έγραψε λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος:
«Ότι οι υποψήφιοι που υπάρχουν είναι πολλοί είναι γεγονός. Ότι οι περισσότεροι έχουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις είναι επίσης γνωστό. Αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έναρξη του Χατζιδάκειου. Κάποιοι επέλεξαν να πάνε σεμνά, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να αποχωρήσουν. Κάποιοι ήταν τόσο προκλητικοί που στριφογύρισαν όλη το αμφιθέατρο πάνω-κάτω, αναστάτωσαν το κοινό και εξαφανίστηκαν μετά από 15 λεπτά, έχοντας την εικόνα συμμορίας. Ας μην μιλήσουμε παραπάνω, κάποια πράγματα έχουν και όρια»
-Άντε μίλα βρε Σιδηρόπουλε και πέστο… Διότι αν είναι να το «κρατάς» μέσα σου απειλώντας όπως σου έγραψε και η Βάσω Σιούτη, καλύτερα μη το γράφεις!!!

……………

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ:
Το γαϊτανάκι της αποτυχίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και στην καθημερινότητα
Στο « γαϊτανάκι της αποτυχίας της Περιφέρειας ΑΜΘ και στην καθημερινότητα», αναφέρεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης αναφερόμενος στις πλημμύρες στα Τενάγη Καβάλας, αναφέροντας τα παρακάτω:
Την στιγμή που οι πολίτες ζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς τους,  η ανεπάρκεια της διοίκησης της περιφέρειας ΑΜΘ είναι ορατή σε όλα τα επίπεδα!
Η περίπτωση της ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου, που αφορά την δημόσια υγεία, σέρνεται επί μακρόν με θύματα τους πολίτες.
Από την άλλη, το πρόβλημα με τις πλημμύρες στα Τενάγη, για το οποίο δεν έγινε απολύτως τίποτα παρά μόνο οι γνωστές φαραωνικές εξαγγελίες, ακολουθήθηκε από νέα προβλήματα πλημμυρών, αυτή την φορά στην περιοχή του Νέστου.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις την ζημιά την πληρώνουν οι κάτοικοι.
Οι πολίτες, απογοητευμένοι από την απερχόμενη διοίκηση, ζητούν την αλλαγή και μας δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους. Και εμείς έχουμε και την γνώση και την όρεξη για δουλειά, και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε (όπως έκανε η διοίκηση της περιφέρειας).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »