*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

29 Απριλίου


Για να δούμε τώρα τους «αναλυτάδες» των δημοσκοπήσεων, πως θα προσεγγίσουν τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης που διενήργησε γνωστή εταιρεία για λογαριασμό γνωστών ΜΜΕ της Αλεξανδρούπολης και που τα αποτελέσματα είναι… εντελώς διαφορετικά από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έκανε άλλη εταιρεία για τους ίδιους… 3,3 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον Γιαννακίδη ο Γ. Παυλίδης και με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά για την δεύτερη Κυριακή!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μα με την γνωστή μέθοδο κι αφού βέβαια καθυστέρησαν…3-4 μέρες για να πάρουν τις εντολές! Και φυσικά όπως πάντα με το αζημίωτο!
………

Έχουμε άποψη και πρόγραμμα.
Αυτό που λείπει, αυτό που καίει τον δημότη μας, είναι ένα χαμόγελο και μια ελπίδα, η ελπίδα για το αύριο.
Μια ελπίδα, που θα πηγάζει από την ενεργή ανάμειξη με συμμετοχικές διαδικασίες και η αγωνιστική διεκδίκηση των δημοτών που θα γίνει ανάχωμα στην εφαρμογή του μνημονίου στους Δήμους
(Από την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Ιπποκράτη Καμαρίδη στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του).
-Αυτό που λείπει κι άλλα πολλά…


ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μια καλή οικογένεια οι υποστηριχτές του Πούλιου και του Μπένη το βράδυ της Κυριακής στο ουζερί του «Πύρρου»…
Από τη μια Φανουράκης, Στάμος, Βορίδης κλπ από την άλλη αδελφοί Ευστρατίου, Θόδωρος…
Μόνο ο… Χατζημεστής έλλειπε για να συμπληρωθεί άψογα «η κερκίδα»!
….
*Τι με στεναχωρεί ιδιαίτερα σ’ αυτές τις εκλογές; Ότι και πάλι θα διεξαχθούν χωρίς πρωτοσέλιδα για τον Στάμο…
-Διότι ακόμη και η είδηση ότι στηρίζει Πούλιο-Φώτη Καραλίδη, περνάει πλέον στα ψιλά!
……
*Κι όσο για τους Σαλτούρους;
-Δεν θέλουν βέβαια τους Ξυνιδαίους (αν κι ο Σωκράτης «διέγραψε» για πάρτι του τον Δόντσο απαλλάσσοντας το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης αν θυμάμαι καλά…κι ο υιός απέσπασε την σύζυγο στο γραφείο του), αλλά δεν κρύβουν και τον «φθόνο» για τον… Κοντό! Οπότε…
-Οπότε πώς να μην πάνε με τον Μπένη, αφού ο Πούλιος διέθετε Χρήστο Αμανατίδη;
……

ΤΟΥΣ «ΕΝΩΝΟΥΝ» ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΊΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Πράγματι είναι απίστευτοι ορισμένοι άνθρωποι! Και ειδικά όταν λειτουργούν ανάλογα με τα…»γονίδια»!
Τον θυμάστε για παράδειγμα τον πατέρα Παναγιώτη Σαλτούρου πως λειτουργούσε τις εποχές που «πολιτεύονταν» και μεταμορφώνονταν εν μία νυκτί;
Ε λοιπόν η ίδια επακριβώς εικόνα!
-Οπότε κι είναι  περιττό να σας πω τι αισθάνθηκα, όταν είδα τον υιό του πατρός συνοδεύοντας τον Δημήτρη Μπένη στο «Μαριπόσα» να τον…εναγκαλίζεται με ιδιαίτερη συγκίνηση, θεωρώντας προφανώς ότι με αυτόν τον τρόπο μου την….»σπάει»!
-Ο ίδιος δηλαδή Δημήτρης Σαλτούρος που με έπαιρνε στο κινητό μεταμεσονύκτια και μούλεγε είμαι εδώ με τον…δήμαρχο, τον …Ιπποκράτη Καμαρίδη!
-Δημητράκη, γιατί δυστυχώς εσύ μου δίνεις το δικαίωμα να σε αποκαλώ έτσι πλέον, ειλικρινά πιστεύεις ότι θα σπαταλούσα έστω «ρυτίδα» από τα παθιασμένα και ατέρμονα όνειρά μου….»σπαταλώντας» έστω ελάχιστα δευτερόλεπτα από τις «στιγμές» μου;
-Το εμπεδώσαμε πλέον όλοι μας. Σας «ενώνουν» πολλά με τον Μπένη, δεν σας χωρίζει τίποτα…
-Τι σχέση όμως μπορώ να έχω εγώ με τους «ακροβατισμούς» της οικογένειας με…»λερωμένα γουρούνια» και όψιμες συμμαχίες που στο βάθος στοχεύουν…Κοντό; Έτσι για να θεωρείτε και αφελείς όλους τους υπόλοιπους!
……

«Κατατέθηκε ο Συνδυασμός της νίκης» του Γιώργου Παυλίδη
«Κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Ροδόπης ο ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός περιφερειακός συνδυασμός «Περιφερειακή Αναγέννηση» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη που συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Χρήστο Μετιο και συνεργάτες του».
Ο Γιώργος Παυλίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δήλωσε σχετικά:
«Ο συνδυασμός της Νίκης, της Ανατροπής, η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ολοκληρωμένος, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.
Οι πολίτες της Περιφέρειας, εμφανώς απογοητευμένοι από τα παρακμιακά φαινόμενα που πηγάζουν σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή απερχόμενη Διοίκηση, είναι αποφασισμένοι και δείχνουν έτοιμοι για την αλλαγή, την ανάπτυξη, την ελπίδα και τη νέα πορεία. Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τον τόπο δυνατά μπροστά. Να καταπολεμήσουμε δυναμικά τη φτώχεια, την ανέχεια, να περιορίσουμε την ανεργία. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να κάνουμε τομές και ρήξεις για να χτίσουμε πάνω γερά θεμέλια  το μέλλον των πολιτών της Περιφέρειας μας.
Είναι βεβαιότητα πια ότι όλοι θέλουν την αλλαγή, την παράταξη μας, που εμπιστεύονται!»
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

……………

Ο Χρήστος Ζώης επισκέπτεται την Καβάλα και την Ξάνθη
Με τους εκπροσώπους τοπικών φορέων της Καβάλας και της Ξάνθης θα συναντηθεί ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρήστος Ζώης σήμερα Τρίτη 29 Απριλίου 2014, με την ευκαιρία της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του με τους πολίτες και τους φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Ζώης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις τύπου στα ΜΜΕ και θα αναπτύξει την στρατηγική του κόμματος στην πορεία προς τις Ευρωεκλογές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Συνεντεύξεων Τύπου του Χρήστου Ζώη έχει ως εξής:
ΤΡΙΤΗ 29 Απριλίου 2014
ΞΑΝΘΗ
10:00 Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου της Περιφέρειας Ξάνθης
ΚΑΒΑΛΑ
19:30 Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο «GALAXY»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »