*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Απριλίου

Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ο νέος μειονοτικός υποψήφιος Περιφερειακός σύλλογος Ξάνθης

09 Απριλίου


ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΕΧΜΕΤ ΟΥΣΤΑ από την Ξάνθη & ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από την Καβάλα ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ 
 
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανακοίνωσε την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μας του κ. ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΕΧΜΕΤ ΟΥΣΤΑ, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στη Π.Ε. Ξάνθης. Ο κ. Μεχμέτ Ουστά συντάσσεται με όλα τα στελέχη μας στη μάχη μαζί με τις ενεργές κοινωνικές δυνάμεις, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα δυναμική για την Περιφέρεια μας. Η περιφερειακή αυτοδιοικητική παράταξη μας, πορεύεται χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, μακριά από κομματικά στερεότυπα..
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανακοίνωσε επίσης την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μας του κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Δασολόγου – Περιβαλλοντολόγου, ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στη Π.Ε. Καβάλας. Ο κ. Παπαδόπουλος συντάσσεται με όλα τα στελέχη μας στη μάχη μαζί με τις ενεργές κοινωνικές δυνάμεις, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα δυναμική για την Περιφέρεια μας. Η περιφερειακή αυτοδιοικητική παράταξη μας, πορεύεται χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, μακριά από κομματικά στερεότυπα. Είμαστε η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »