*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! 5.275 ευρώ για… καθάρισμα αυτοκινήτων με απευθείας ανάθεση και ζητάει και τα… ρέστα ο Τσολακίδης!

30 Απριλίου


Πράγματι απίστευτος εξακολουθεί και είναι ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, αφού εκτός από την έπαρση και την αλαζονεία που τον διακατέχει, ζητάει και τα ρέστα από πάνω, εμπαίζοντας με την νοημοσύνη μας!
Παράδειγμα το χρηματικό ποσόν των 5.275 Ευρώ που έδωσε και δίνει ο Δήμος Αβδήρων και μάλιστα κάθε  9μηνο (!)  κι όχι χρόνο μόνο για ΠΛΥΣΙΜΟ αυτοκινήτων και μάλιστα με απευθείας ανάθεση, που «βαπτίζεται» βέβαια από τον ίδιο (σχετικά με την τιμή), σε «έρευνα που έγινε στις τρέχουσες τιμές», ενώ στη πραγματικότητα (όπως και σε άλλες περιπτώσεις απευθείας αναθέσεων…), στην ουσία εξυπηρετεί μόνο «ημέτερους» και «φίλους» του!
(Σ.Σ. Μήπως πρέπει να του θυμίσω για μια ακόμη φορά τις απευθείας αναθέσεις σε τοπικό εκδότη από την εταιρείας ύδρευσης του ανθρώπου του κυρίου Σίσκου, ή τα λεφτά που πήρε από τον Δήμο Αβδήρων το τηλεοπτικό κανάλι που τον «λιβανίζει;
Ο άνθρωπος ως Δήμαρχος έτσι έμαθε και λειτουργεί μια ζωή, κοντεύοντας να γίνει πρύτανης των…αναθέσεων! Ακόμη και έργων που πρώτα εκτελούνται και κατασκευάζονται και μετά πάνε στην… Οικονομική επιτροπή για… να κατασκευαστούν!!!).
Στο ρεζουμέ όμως αυτής της πράγματι απίστευτης ιστορίας, καθώς σε εποχές κρίσης, αποτελεί αναμφισβήτητα πρόκληση να δίνονται με τέτοια… «απλοχεριά» κατά το γνωστό σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ, «Λεφτά υπάρχουν», 5.275 ευρώ και μάλιστα με ανάθεση!!!

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΚΑΙ «ΘΙΧΤΗΚΕ» ΠΑΛΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Τι έγραψε λοιπόν ο «Μαχητής» και «θίχτηκε» πάλι ο Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ κι όχι των δημοτών Βασίλης Τσολακίδης το Σάββατο 12 Απριλίου:
5.270 ευρώ για καθαρισμό αυτοκινήτων με απευθείας ανάθεση, στον Δήμο Αβδήρων!
Απίστευτο κι όμως αληθινό κι όπως μαθαίνω, κάθε χρόνο συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το Thrakitoday, το ποσόν των 5.275,22 ευρώ δαπανά κάθε 9 μήνες ο Δήμος Αβδήρων για τον καθαρισμό αυτοκινήτων με απευθείας ανάθεσή του στον Θεοδωρίδη Δ. Αντώνιου Πλυντήριο - Λιπαντήριο Αυτ/των για να... πλύνει εσωτερικά και εξωτερικά συνολικά 11 οχήματά του!!!!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προϋπολογισμός λοιπόν για την ολοκλήρωση του καθαρισμού των οχημάτων έχει ως εξής:
1. Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων εσωτερικά  549,45€
2. Πλύσιμο χωματουργικού μηχανήματος με ζεστό νερό  2.560,50€
3. Πλύσιμο λοιπών μηχανημάτων έργου  1.178,85€
Σύνολο καθαρής αξίας 4.288,80 €
ΦΠΑ 23% 986.42 €
Γενικό σύνολο δαπάνης 5.275.22 €
-Τελικά λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Αβδήρων. Νάναι καλά ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΒΔΗΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Γενισέα, 29-04-2013
Προς
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
 «ΜΑΧΗΤΗΣ»
Αγαπητέ εκδότα,
Σχετικά με το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεστε στον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Αβδήρων, θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής:
Κατ’ αρχάς δε πρόκειται για έναν απλό καθαρισμό αυτοκινήτων οικιακής χρήσης αλλά για οχήματα του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, χωματουργικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργων.
Που βρίσκεται λοιπόν το «απίθανο» όταν πραγματοποιείται βιολογικός καθαρισμός μια φορά κάθε μήνα σε οχήματα του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι που μεταφέρουν ασθενείς; Που βρίσκεται το «απίθανο» όταν  ένας Δήμος πράττει μια φορά το μήνα το αυτονόητο, δηλαδή, τη συντήρηση των μηχανημάτων του με καθαρισμό και λίπανση; Και που βρίσκεται το «απίθανο» που ανατίθεται η εργασία σε ιδιώτη, αφού ο Δήμος δε διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό;
Προφανώς –και σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια – θα πρέπει να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία ασθενών, υπαλλήλων και δημοτών μας, θα πρέπει να αφήνουμε ρημαγμένα και χωρίς συντήρηση τα μηχανήματά έργου.

Ευτυχώς εμείς και οι συνδημότες μας έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ως εκ τούτου μη προσπαθείτε σκόπιμα να δημιουργήσετε εντυπώσεις προβάλλοντας την μισή αλήθεια στις δημοσιεύσεις σας.
Παρακαλώ για την αυτούσια δημοσίευση του παρόντος.
Ο Δήμαρχος Αβδήρων
Βασίλειος Α. Τσολακίδης
(ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
Η τεχνική Περιγραφή της εργασίας «Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου Δήμου Αβδήρων)

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ» ΣΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
Το «απίθανο» που για τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αβδήρων είναι… αυτονόητο;
1. Μα στο ότι για 9 μήνες ο Τσολακίδης  δίνει μόνο για…ΠΛΥΣΙΜΟ αυτοκινήτων και μάλιστα με απευθείας ανάθεση (!) 5.275.22!!! Δηλαδή για έναν χρόνο, 7.033.62 ευρώ!!!!
2. Ποιός άλλος Δήμος στον Νομό Ξάνθης, θα πλήρωνε ή πληρώνει ένα τέτοιο ποσόν!!! 7.000 ΕΥΡΩ μόνο για… πλύσιμο αυτοκινήτων, όταν με τα λεφτά αυτά αγοράζεις ολόκληρο… πλυντήριο;;;
3. Γιατί στην απάντησή σου πρώην φίλε κ.Τσολακίδη, αποφεύγεις να πεις έστω μια λέξη, τόσο για το χρηματικό ποσόν των 7.033.62 ευρώ, όσο και για την απευθείας ανάθεσή σου;
4. Κι όσο για το ποια είναι η…μισή αλήθεια, οι δημότες Αβδήρων μπορούν με βάση και την δική σου προκλητική απάντηση, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους!
Π.Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »