*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαρτίου

Νέα πυρά κατά Φανουράκη-Νέζου, για την προβολή του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ απο το ράδιο Sfera, αλλά και "βολές" απο Ηλία Βασιλούδη για τα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου Ευρώ!

05 Μαρτίου

Με Μπένη υποψήφιος ο Φανουράκης, αιχμές για τα "καρναβάλια" του πλέον και απο πρωτοκλασάτα στελέχη του Πούλιου....

Με το ψηφοδέλτιο Δημήτρη Μπένη κατεβαίνει οριστικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μανώλης Φανουράκης, την ώρα που η  ομοβροντία πυρών για το φετινό "φιάσκο" του Καρναβαλιού δεν λέει να κοπάσει....
Την ίδια ωστόσο χρονική στιγμή, νέες καταγγελίες σε βάρος του "Εθνικού παρουσιαστή" της παρέλασης Χρήστου Νέζου έρχονται να προστεθούν στα όσα ακούγονται σε βάρος του αντιδήμαρχου Πολιτισμού αλλά και τον θεσμό του Καρναβαλιού που φθίνει συνέχεια....
Σύμφωνα με αυτές, ο Χρήστος Νέζος μιλώντας παραμονή της παρέλαση του Καρναβαλιού στο ράδιο SFERA (σ.σ. d.j. του οποίου πληρώθηκαν αδρά απο τον Φανουράκη για την μουσική επιμέλεια της της παρέλασης) και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός απο τα υποτιμητικά σχόλια που είχε για το καρναβάλι της Ξάνθης, όπως μας καταγγέλουν, το μόνο που έκανε ήταν να αναφέρεται να διαφημίζει το....ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ! Καλώντας τους επισκέπτες που θα έρχονταν στην Ξάνθη, να επισκεφθούν οπωσδήποτε το....Κυβερνείο.
Απο την πλευρά του Αντιδήμαρχος Πολιτισμού μετά τις αρνητικές κριτικής που εισέπραξε για το ΚΑΚΙΣΤΟ φετινό Καρναβάλι, ξεκαθάρισε δύο πράγματα:
1.Δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον Μανώλη Τσέπελη και δεν θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Δημαρχόπουλου. 
2.Δύσκολα ωστόσο θα κατέβαινε και με τον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου, μετά την επίθεση της ΔΗΜΑΡ στα "βαρίδια" της παράταξης του Δημάρχου παρά την στενή σχέση του με τον Θανάση Ξυνίδη...
"ΑΙΧΜΕΣ"  ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΑ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ....
Οι προθέσεις ωστόσο του Φανουράκη να κατέβει τελικά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Μπένη που εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένο, φαίνεται πως "ενόχλησαν" και την παράταξη Πούλιου, αφού ο Ηλίας Βασιλούδης με άρθρο του σε τοπική ιστοσελίδα, τον "αδειάζει" κυριολεκτικά για το θέμα της βασίλισσας του Καρναβαλιού, τονίζοντας τα παρακάτω:
«3 Ιανουαρίου 2012 στις 1:03 π.μ.:  Δεν έχω τίποτε με τις όμορφες γυναίκες χριστιανές και μουσουλμάνες,τουναντίον, έχω όμως με την σεξιστική κοινωνία του life style, με τους διαγωνισμούς playmate και όλους τους θεσμούς που χρησιμοποιούν το γυναικείοσώμα σαν διαβατήριο για καταξίωση και ανέλιξη.
Το πρόβλημα είναι η «ωραιοποιήση» της ομορφιάς και όχι η ομορφιά. εξάλλου αυτή  μπορεί να κρύβεται παντού και στα πιο άσχημα…".
Καταλήγοντας ως εξής:
"Αυτά έγραφα το 2012 και υποστήριζα απο παλια, όταν ακόμη ξοδεύαμε  5000  ευρώ για βασίλισσες (φτάσαμε στο καρναβάλι τους ενoς εκατομμυρίου και 8000 χιλ ευρώ!!). Eνας αντίλογος υπήρχε, οτι μας προβάλλει από τα ΜΜΕ.  Φέτος ουτε αυτο δεν πετυχαμε και αυτή αλλά και ο κ Νεζος μας τίμησαν δια της σιωπής."

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »