*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Μαρτίου


*Μπορεί να ήταν ο ίδιος απών βέβαια από το δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο το «σχόλιο» για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής το έκανε και για όσους ξέρουν να διαβάζουν, ήταν περισσότερο απλό απ’ ότι φαίνεται..
……
*Ο λόγος λοιπόν για τον γνωστό Γιάννη Σιδηρόπουλο, εκπρόσωπο… «τύπου» στην ουσία του συνδυασμού Ξυνίδη - Πούλιου (ο αριθμός των ονομάτων δεν είναι τυχαίος…) που σχολίασε χθες τα παρακάτω για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής:
«Στο ξεκίνημα μάλιστα, ο Θανάσης Ξυνίδης, είχε ένα πεντάλεπτο κρεσέντο, «πιέζοντας ψηλά» τον Πρόεδρο, με εμφανή διάθεση να τον αγριέψει και να επιβάλει το ρυθμό του (ποδοσφαιρικά), τον βραχυκύκλωσε και μετά έκατσε ήσυχα να απολαμβάνει τη συνεδρίαση αφού το γήπεδο ήταν ανοιχτό για τον επικεφαλής Χρήστο Πούλιο. Έχει την πλάκα του πλέον ο Δήμος Ξάνθης».
……
*Για όσους παριστάνουν λοιπόν ότι δεν αντιλαμβάνονται το παραπάνω σχόλιο:
1. Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (για τον Δήμαρχο που ήταν δίπλα, μούγκα στη στρούγκα…), εμφανίζεται ως… «κότα» απέναντι στον Θανάση Ξυνίδη που αποτελεί κατά το κοινό νου, τον… «μπαμπούλα» της παράταξης του Δημάρχου.
2. Ο Ξυνίδης λοιπόν αφού «βραχυκύκλωσε» τον ατυχή Χαράλαμπο (και ουχί Μπάμπη…) με εμφανή διάθεση να τον… αγριέψει (!) και να επιβάλει τον ρυθμό της παράταξης Πούλιου, στη συνέχεια έκατσε ήσυχα… δίνοντας γήπεδο στον Χρίστο Πούλιο!
3. Κάπως έτσι λειτουργούσε αν «θυμάμαι» καλά το ΠΑΣΟΚ και επί Αειμνήστου Γ. Παπανδρέου και επιλοχία τον Κουτσόγιωργα!
4. Με απλά λόγια, ο Δημαρχόπουλος αν εκλεγεί Δήμαρχος, θα είναι ένα είδος… Λάκη Στυλιανίδη Νο 2 καθότι θα υπάρχει ο Ξυνίδης που θα «πιέζει» ψηλά! Δεν είναι δηλαδή ηγέτης - Δήμαρχος και δεν μπορεί να γίνει…
……
*Τα σχόλιά μου για τα παραπάνω σχόλια του Σιδηρόπουλου;
-Ουδέν σχόλιο!
-Καθότι αν δεν μπορείς να εμπνέεις και να γίνεις ηγέτης ΜΟΝΟΣ σου, τότε άστο καλύτερα μη το παιδεύεις…
……
*Φυσικά θα παρατηρήσατε ότι στο σχόλιο του Σιδηρόπουλου, παραλείπονται όχι τυχαία δύο ονόματα…
Του Δημήτρη Μπένη που ούτως ή άλλως….
-Ανέκαθεν απέναντι στους Ξυνίδης είχε τουλάχιστον την ευφυΐα είτε να σιωπά, είτε να μην αντιλέγει… Καθώς το ιστορικό παρελθόν, δεν διαγράφεται εύκολα!
……
*Το δεύτερο όνομα που παραλείπεται από το σχόλιο είναι αυτό του Τσέπελη και φυσικά κι αυτό δεν ήταν τυχαίο…
-Διότι μπορεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ να κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με Δημαρχόπουλο, αλλά αυτός πρώτος και καλύτερος ΕΝΙΣΧΥΕΙ τους «επικοινωνιακούς» του Πούλιου!
……
*Έτσι για παράδειγμα αν «χάσει» ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο  Τσέπελης θα βγει και θα λέει σε όλους…
-Είδατε που σας τά ‘λεγα!!! Ο Κοντός φταίει που δεν προώθησε εμένα…
Τραβάει και μια παραίτηση από το συνδυασμό, ανεξαρτοποιείται και τέλος καλό, όλα καλά!
……
*Ενώ αν κερδίσει ο Δημαρχόπουλος θα βγει και θα πει και πάλι ο ίδιος ο Τσέπελης….
-Είδατε, καλά που ήρθα εγώ στο συνδυασμό, σας βρήκα υποψήφιους για τα Τοπικά ψηφοδέλτια και σας οργάνωσα, οπότε… χάρις σε μένα πήρατε και τον Δήμο!
-Οπότε το ελάχιστο θέλω να συνεχίσω μια 5ετία στην ΔΕΥΑΞ ή αντ’ αυτού αντι(Δήμαρχος) Ξάνθης!!!
-Χάσει δηλαδή κερδίσει ο Δημαρχόπουλος… κερδίζει σίγουρα ο Τσέπελης!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »