*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαρτίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

06 Μαρτίου


*Σώθηκε η Τοπική  Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ο Δήμος Αβδήρων, αφού σύμφωνα με… βάσιμες (!) πληροφορίες του Γ. Σιδηρόπουλου (δηλαδή του τα είπε ο ίδιος), επιθυμεί να κατέβει για μια ακόμη φορά υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων, ο συνδικαλιστής Δημήτρης Γαλανόπουλος!!!
Ζητωωωω!
……
*Υπενθυμίζω ότι ο Γαλανόπουλος (ο Δημήτρης) και το 2010 θα κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων και μάλιστα για ένα διάστημα τα είχε βρει και με τον Αλέκο Κοντό, αλλά τελικά… αφού κατήγγειλε Ευα Τσακίρη, Ζλάτκο κλπ (προηγουμένως είχε καταγγείλει τον Γ. Παυλίδη), τελικά ματαίωσε την κάθοδό του στις εκλογές!
-Απλά δηλαδή ντόρος να γίνεται…
……
*Επίσης υπενθυμίζω ότι πρόκειται για τον ίδιο Γαλανόπουλο (τον Δημήτρη κι όχι τον Σπύρο), που στη συνέχεια έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία για να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στη Ξάνθη, αλλά και πάλι αφού «ζύγιασε» τα πράγματα έκανε και πάλι πίσω, επιστρέφοντας ξανά στη Νέα Δημοκρατία αλλά ως… αντιμνημονιακός αυτή τη φορά!
……
*Στην ουσία πρόκειται για τον συνδικαλιστή του Δήμου Ξάνθης που ουδέποτε δούλεψε και δουλεύει στην Τεχνική Υπηρεσία (και ειδικά στο αντικείμενο του…) ως χειριστής γερανοφόρου οχήματος και το μισό σόϊ του έχει «βολευτεί» στον Δήμο Ξάνθης και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων, τελείως αναξιοκρατικά.
……
*Επίσης ο εν λόγω συνδικαλιστής, είναι και  ο μόνος μαζί με τον έτερο χειριστή του Δήμου που ωστόσο δουλεύει κανονικά (από την Τεχνική υπηρεσία), αλλά εισπράττει κανονικά κάθε μήνα το… επίδομα του χειριστή με την υπογραφή της προϊσταμένης του!
-Γεγονός που έχει καταγγελθεί φυσικά από τους άλλους ηλεκτρολόγους, καθώς από τη στιγμή που δεν χειρίζεται ο Γαλανόπουλος τον γερανό, ανεβαίνουν (και διακινδυνεύουν φυσικά) ο Βαγγέλης Παρασχίδης και οι υπόλοιποι ηλεκτρολόγοι!
……
*Άλλος δηλαδή ένας συνδικαλιστής (μετά τους Κ. Γαβριηλίδη, Γρηγόρη Στογιαννίδη κλπ) που έχουν υποκαταστήσει τη λέξη «δουλειά» με… «τουρισμό» στις δουλειές  όπου υποτίθεται εργάζονται!
……
*Φυσικά ο «γνωστός συνδικαλιστής» όπως τον προσφωνούν φίλοι και γνωστοί, δεν πρόκειται να κατέβει στο τέλος υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων κι όλος αυτός ο σαματάς στην ουσία εξυπηρετεί μόνο τον Βασίλη Τσολακίδη και τον Γ. Σιδηρόπουλο, αλλά και ο ίδιος δεν χάνει τίποτα, αφού όπως έγραψα παραπάνω…
-Ντόρος να γίνεται!
-Καθότι σε εκλογές πάμε και καλό είναι να ακούγεται και το όνομα Γαλανόπουλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ στον Δήμο Αβδήρων, σε αντιδιαστολή του ΣΠΥΡΟΥ Γαλανόπουλου που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος…
-Ως στενός και δυναμικός συνεργάτης του Γιώργου Τσιτιρίδη…
……
*Και το εξαιρετικό ρεζουμέ της όλης ιστορίας, όπως επακριβώς το γράφει ο «υποστηριχτής» του Δημήτρη Γαλανόπουλου, Γιάννης Σιδηρόπουλος…
«Όπως είναι προφανές ο συνδυασμός που προέρχεται από τα δεξιά (ένας συνδυασμός ανάγκης του 2010) πάσχει και ο γνωστός συνδικαλιστής από τη Λευκόπετρα έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις. Προφανώς και είναι μια πολύ αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή και η μόνο από τον κεντροδεξιό χώρο που θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί τον Βασίλη Τσολακίδη. Βέβαια σε αυτό το χρόνο που τέθηκε το ζήτημα, ο Δ. Γαλανόπουλος σταθμίζει όλα τα δεδομένα πριν τις τελικές του αποφάσεις».
-Άντε Δημήτρη, συζήτα το λίγο και με τον Ζάρρα ή τον Γκορόγια, στάθμισέ το και… προχώρα! Σε θέλει όλη η χώρα…
-Γιατί «όπως είναι προφανές», αυτή τη φορά κύριε «γνωστέ συνδικαλιστή», αν δεν κατέβεις, σίγουρα δεν θα σου φταίνε πάλι ούτε η Εύα, ούτε ο Ζλάτκος, ούτε και ο Γ. Παυλίδης ή ο Αλέξανδρος Κοντός…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »